IRC-Galleria

MerZel_

MerZel_

on Kuningas Pähkinä!

Selaa blogimerkintöjä

Elvis elää! Tiistai 05.09.2006 18:17

haha! oivoi. Tajusin just miten hyvää Musiikkia Elvis on tehny! :DD koin valaistumisen! :D xD

-Love Me Tender
-Suspicious Minds

en jaksa kirjottaa noit enempää mut noi parhaimmat <3 ;D

s.8.1.1935
k.16.8.1977

Gracelandin edustalle kerääntyi kaikkiaan 180 000 Elviksen fania suremaan poismennyttä Kuningasta 16.-18. elokuuta välisenä aikana. Kolme kuoli, kun auto syöksyi väkijoukkoon. Myös lukuisia itsemurhia on tullut tietoon, jotka ovat johtuneet Elviksen kuolemasta. Muunmuassa eräs amerikkalainen perheenäiti jätti miehensä ja kolme lastaan kuultuaan Elviksen kuolemasta ja heittäytyi junan alle.

Hautajaiset pidettiin jo 18. elokuuta. Elvikselle oli pidetty ruumiinavaus ja hänet oli palsamoitu. Kaikki oli valmista, kun Kuningas lähti viimeiselle matkalleen 500 kiloa painaneessa kiviarkussa, jonka saa auki vain lähinnä dynamiitilla. Valkoisten Cadillacien pitkä jono ajoi hitaasti kohti yleistä hautausmaata, jonne Presleylle oli rakennettu oma kivirakennuksensa, jonne hänet tultaisiin hautaamaan.

Elviksen hauta yritettiin ryöstää välittömästi hautauksen jälkeen. Kolmesta tekijästä vain kaksi jäi kiinni. Tämän seurauksena hauta päätettiin siirtää Gracelandin takapihalla sijaitsevaan Meditation Gardeniin, jonne siirrettiin myöhemmin myös Elviksen äiti ja haudattiin vuonna 1979 kuollut Elviksen isä ja vuonna 1981 kuollut Elviksen isoäiti. Myös Elviksen kuolleelle veljelle pystytettiin oma muistomerkki.

Vuosittain Elviksen haudalla käy yli 600 000 ihmistä kunnioittamassa hänen muistoaan. Myös vuosittainen kynttiläkulkue kerää tuhansia osanottajia hänen kuolinpäivänään.
EI SIIN SIT MITÄÄ! :D vois joskus käydä Gracelandissa (;

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.