IRC-Galleria

MerZel_

MerZel_

on Kuningas Pähkinä!

Selaa blogimerkintöjä

Perjantain kirousPerjantai 06.01.2012 22:14

Jjoo. Talliviikkoa taas vietellää Asikkalassa.

Ihan hyvin menny kyllä ainaki nää kaks päivää mitä nyt ollu.
Auto vaa vammailee mulle. tänää ku kävin autost hakemas ratsastushousuja iltapäivällä, nii oliki takakumi tyhjä. Sillee vvvvoooiiii ******!!!
Aamul se viel oli kunnos... Nooh, tallimestari oli kiva ja laitto kompural lisää ilmaa et pääsin kotia. Ei ollu tyhjentyny matkal, joten täytyy vaa toivoa et se oli vaa sen syytä et paineet ois menny alas siit renkaast jne.
Joutuu aamul kyl herää aikasemminki viel ku normisti (klo. 5.00) ja käydä kattoo et jos se on tyhjä nii joudun sit kikkailee jotain, sillä pois en aijo talliviikolta olla, ku joutuu muuten jossai vaihees korvailee.

Mut joo. Muita aiheita : D
Eilen liikutin taas ponin, heha. oli Kiva. tänää ajoin suomenhevostammalla yksinää omia lenkkejä ku tallimestari ja mun talliviikko pari ajeli radalla.
Sit käytii ratsastaa pari hepoista. Itse menin suomenhevosruunalla, jolta puuttuu aika ajoin jarrut! Ravi hommelit meni ihan hyvin, mutta auta armias ku siirryttii laukkaamaa nii oli taas hieman hukassa, et kuinka hiljaa mennää xD Ja ei meinattu tuntee taas semmosta askellajia ku rauhallinen ravi sen jälkee. Ah, mun kädet ja selkä tulee olee aamul niin kipeet et mukavaa! :D Kaverin ratsu ontu joten se meni vaa käyntiä :/ Mut seki nyt hoidettu nii näkee huomenna et onko se vieläki kipeä.

Jjoo, hyvää viikonloppua!



Naspe-pounii

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.