IRC-Galleria

MerZel_

MerZel_

on Kuningas Pähkinä!

Selaa blogimerkintöjä

KesäjaksoTiistai 12.06.2012 21:42

Kesäjakso päättyy perjantaina :P Sit alkaa LOMAAA!
Mut joo, viel ois traktorin käsittelyä huomenna + tamman valvomista ke-to yö ja sen pitäis varsoo täs iha justiisa, plus vielä hevosten liikutus ja perjantaina tallihommia/hevosten liikutusta ja arvioinnit!
Tosin torstaina tuskin hirveesti hevosia liikutellaa mihkää ku eläinlääkärin pitäis tulla kaikkien hevosten hampaat raspaamaa, siinähä sitte taas roikutaa kiinni hevosen kielissä ja ties missä. Mutta no problemo, johan sitä talvella tuli harjoteltua..
Huomenna eli siis keskiviikkona tosiaa ois taas traktoril kruisailua, ja ois näyttö siitäki, luultavasti niitto näyttö. :P Jehuu, viime viikol ensimmäistä kertaa tuli sitä testattua x) Luulin kyl et ois joku kärryn kiinnitys, mut ei oo kuulunu semmosta.. Joten ihan turhaan viime viikolla harjottelin sitä! Jopa neljä kertaa ja joka kerralla se meni nappii, on se hankalaa olla pro. :')
Nojoo, nyt vaikka toivois et se tamma jakaantuis tos ens yön aikana nii ei tartteis jäädä vahtaamaa sitä, pitäis keretä tekee kaikkee muutaki ennen viikonloppua, esim. sulattaa jääkaapin pakastin. Mut joo, jos se ei oo pullauttanu sitä ens yönä nii se vois sitte tehä sen vaikka seuraavana yönä nii ois jotain äksöniiki. :P

Niittohommia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.