IRC-Galleria

Friday Comes Every Time, In Time.Perjantai 25.11.2005 11:04

Hellurei ja hellät tunteet! Täällä sitä taas ollaan, ei netissä(pelkästään) vaan kirjastossa! Missä? Kirjastossa? Kyllä! Täälläpä hyvinkin. Moni voisi kysyä että mihin jäi Alko, johon vastaan että sinnehän se parikkalaan jäi! Palveluni jatko ei kiinnostanut asianomaisia, joten paskaakos siinä enää sitten riitelemään.

Sen vastineeksi sain sitten paikan tässä rakkaassa Saaren kirjastossa, jossa tämän viikon jännittäviin tehtäviin on kuulunut mm. kirjasiirtoa, kirjasiirtoa, kirjasiirtoa, kirjasiirtoa, postin vientiä ja kirjasiirtoa! Ooh, kuinka monipuolista! Kyllä!

Mutta nyt on maailman kirjat aivan sekaisin, sivujakin on revennyt ja kannet on ihan svinksin svonksin. Nimittäin! Olen Y-K-S-I-N täällä kirjastossa pitämässä rotia yllä. Kaik' on mänt, sanoisi savolainen ja samaa sanon minä. Onneksi ei vielä sentään ovia ole vieraille tarvinnut ruveta availemaan, vaikka oven avaaminen opeteltiinkin aamutuimaan. Se on hyvä että uskotaan 21v. ihmisen kykyihin opettamalla sille ensimmäiseksi oven avaaminen!

Mutta, mutta! Täytyy ilmeisesti jatkaa hieman kirjasiirtojen tekoa, joten täytyy valitettavasti sanoa hei hei ja moi teille kaikille rakkaille kultsipuppeleille siellä kotimikrojen ruutujen takana! Koettakaa jaksaa ja älkää juoko liikaa kerralla kun päässette sieltä manuaalisen kiduttamoitten takaa kotiin!

Hyvää Perjantaita penteleet!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.