IRC-Galleria

Moonis

Moonis

Hyperaktiivinen Paskapingviini

Selaa blogimerkintöjä

.Lollolloordi.Sunnuntai 06.04.2008 02:39

Kävinpä eilen kattomassa Lordi-lehvan Elmo Ankan, Annan ja Sannan kanssa. Näin myös muuan puppelin ja suorastaan repesin.

Niin leffasta. Mii ootin koko ajan että se olisi jotaa järkkyä toiminta paksaa, mutta se mokoma olikin parempi kuin olin odottanut, vaikka se kyllä jätti liikaa kysymyksiä ja tuli tunne, että kun selitystä ei keksitty lopetukselle/mysteerille niin tungetaan mukaan yksi dramaattinen, syvällinen lause ja leffa jättää jälkeensä surullisen tunteen deus ex machinasta.

Hirviöt eivät olleet pelottavia, "Kirkujakuningatar"-nimi sain Moonin repeilemään entisestään ja melkein tukehtumaan popcorniin ja Kita oli enemmänkin hellyttävän koomisen pöhkö kuin pelottava. PIkkutytön ja hoitsun näyttelijät olivat kaameita, stereotypioitakin mahtui mukaan melkoisesti. Ennalta arvattavuutta oli myös.

Mutta idea oli Moonista mainio. Suomalaisten kehittämäksi kauhuelokuvaksi tämä yllätti minut enimmäkseen positiivisesti. Parasta tässä on, että voi vilpittömästi sanoa etten ole Lordi-fani, ja silti myöntää että tuo lehva ei ollut edes huonoimmasta päästä. Selvisi kyllä mitä käytännössä tapahtui, muttei se miten ja miksi. Toistuvuus oli oikeastaan mainio idea, mutten siitä nyt enempää puhu etten kaamiasti spoilaa.

Toisin kuin tiukkapipokriitikot, jotka antavat kerpeleesti miinusta leffan lopussa olleesta epäuskottavasta huonosti selittävästä lopusta antaen vain kaksi tähteä, Mooni on kyllä niin kiltti että voisi antaa jopa 3½ tähteä tälle. Tai äh, ei liioitella. Ehkä vain 3 ja plussa perään. Ensimmäiseksi suomalaiseksi kauhuksi mainio, odotellaan tulevaa ja toivotaan vielä parempaa. Go Finland!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.