IRC-Galleria

Moonis

Moonis

Hyperaktiivinen Paskapingviini

Selaa blogimerkintöjä

Lisävero lapsettomille naisille

"Lisäveron toisena tarkoituksena on parantaa miesten ja naisten välistä tasa-arvoa, jolloin syntyy kannustin kummallekin sukupuolelle sellaiseen toimintaan, joka on Suomen kansan kokonaisuudelle parhaaksi. Eli nuorilla miehillä on kannustin käydä armeija, nuorilla naisilla on kannustin hankkia lapsia. Perheiden perustaminen lisääntyy ja tapahtuu nykyistä nuorempana, jolloin Suomen kansa kokonaisuudessaan tulee nuorentumaan, jolla on myönteisiä vaikutuksia kansantaloudellisessa mielessä."

Koska kaikkien pitää hankkia lapsia, varsinkin nuorina.

Tasa-arvoinen aborttilaki


"Ehdotetaan muuttamaan lakia "Laki raskauden keskeyttämisestä" siten, että lakiin lisätään lapsen tulevan isän kuulemisvelvollisuus liittyen mahdolliseen aborttiin tai lapsen pitämiseen. Mikäli lapsen isä ei halua pitää lasta, vapautetaan lapsen isä elatusvelvollisuudesta.

Lisätään lakiin myös lapsen isälle oikeus saada vahingonkorvauksia lapsen äidiltä, mikäli lapsen tuleva äiti teettää abortin lapsen tulevan isän tahtoa vastaan."


Sehän oliskin hauskaa kun mies saisi päättää, synnyttääkö muija vai ei. Hitot sen kehosta, mä haluun nulikan. Varsinkin riitatilanteissa tämä laki olisi varsin kaunis.

Aborttikielto

"Suurimmassa osassa abortteja surmataan parhaassa iässään ja vakaissa parisuhteissa olevien äitien täysin terveitä lapsia. 1960-luvulla valmistellussa aborttilaissa ja siitä annetuissa viranomaisohjeissa taka-ajatuksena on mm. eugenistinen huono-osaisten naisten jälkeläisten eliminointi. HS:n taannoin julkaiseman tutkimuksen mukaan Suomi on vuonna 2013 äideille paras maa koko planeetalla. Muutoinkin hyvinvointivaltion sosiaaliturvan, koulutuksen ja terveydenhuollon seurauksena nk. "sosiaaliset syyt" ovat poistuneet. Kyseessä ovat lääketeellisesti tarpeetomat mukavuusabortit.

Todellisia mukavuusaborttien syitä ovat työelämän paineet ja elämäntyylin vaatimukset, parisuhdesotkut tai pelkät oikut. Näitä tulee hyvinvointivaltiossa käsitellä sivistyneellä tavalla, ei syntymättömiä lapsia mukavuusaborteissa surmaamalla ja naisia kyykyttämällä. "


Jep jep, muut tietävät paremmin milloin kukin on valmis saamaan lapsia niin henkisesti kuin fyysisestikin.

E-pillereiden kielto alle 18-vuotiailta tytöiltä

"E-pillereiden kiellolla lähetettäisiin myös viesti nuorille tytöille, että seksi kuuluu aikuisuuteen ja mikäli ei ole valmis tulemaan raskaaksi ja tämän jälkeen hoitamaan syntyvää lasta, niin ei ole valmis myöskään aloittamaan seksuaalielämää.

Vastuuttoman seksuaalikäyttäytymisen seurauksia ovat myös monenlaiset mielenterveysongelmat, jotka ovat yleistyneet nuorilla tytöillä sitä mukaa, kun moraaliset rajoitukset alaikäisten tyttöjen seksisuhteisiin liittyen ovat poistuneet ja hormonaalinen ehkäisy tullut yhä laajemmin saavutettavaksi.

Lähettämällä selkeä viesti siitä, että seksi kuuluu vakituiseen parisuhteeseen ja seksin seurauksena voi tulla raskaaksi, joka on seksin luonnollinen seuraus, saadaan nuorten naisten yleistä niin fyysistä kuin psyykkistäkin terveydentilaa kohennettua."


:-D Ja mä kun luulin olevani naiivi.


On kuitenkin ilo huomata, että tyhmiä ihmisiä on ilmeisen vähän, kun katsoo allekirjoitusten määriä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.