IRC-Galleria

Morsan

Morsan

Fire walk with me

Uusimmat blogimerkinnät

Blogi

- Vanhemmat »

Voi minuaKeskiviikko 30.11.2005 13:50

Kävin sit ekan kerran seurakunnan mamma kerhossa. Minä kaikista. Tyttö pissas sänkyyn ja heräs jo kl.7 ulkona oli paha ukonilma. Isällä oli unikeon päivä joten en päässyt sohvalle laittaa silmiä kiinni hetkeksi. Taivalsin läpi tuulen ja tuiskun ja pääsin kerhoon. Onneks siel oli kiva olla. Nyt pitäis vielä suunnistaa kohti kaupunkia luvassa erittäin turvallinen kuski, huoh.

En tajuaTiistai 29.11.2005 17:52

Tekstini hävis jonnekin tilalle tuli vaan ylläpidon säännöt. Eli kaikilla on elämässä ylä sekä alamäkiä. Elämäni ei ole kirjoitettu lyijykynällä joten se on täynnä tahroja jota en saa pois. Elämässäni on sekä oikeita että vääriä valintoja. Mutta myrskyn jälkeen on poutasää joten odotan uutta myskyä.

Tuiki tuikiMaanantai 28.11.2005 18:14

Vielä krapulan vallassa yritin epätoivoisesti saada nukuttua mutta kun kärsin samoista oireista kuten hyvä ystäväni uni ei tullut. Tytär hyvä nukkui ennätykselliset 3h. Tervasnapsit ovat syvältä.

Tänä iltana ei tuu pakkejaSunnuntai 27.11.2005 18:58

Olin baanalla ekan kerran yli 2 vuotta ja oli niin mahtava ilta et voi että. Ensin löysin itseni savuisesta karaokebaarista laulaen Mamban lauantai ilta, kikan apinamies ja Anna Erikssonin kun katsoit minuun. Sitten tanssin humppaa (mikä ihmeen andrei biisi). Sitten matka jatkui toiseen paikalliseen. Aika siellä meni tanssimiseen. Tänään olin kirpparilla myymässä ja olo on mahtava. Juuri tulin pulkkamäestä

NoniiLauantai 26.11.2005 00:08

Taas päivä tuli ja meni. Käytiin kaupassa ja tyttö oli vaarilla hoidossa sillä aikaa. Ikävä valtasi mamman vaikka ero oli huikeat 2h ja juoksin parkkiksella hakemaan tyttöä. Kun päästiin sisälle tyttö nauroi kovaan ääneen ja halasi sanoi vielä hajii. Puristi äitiä niin kovin kun vaan pystyi. Mutta missä oli vaari? Hän oli lähtenyt huonolla menestyksellä hakemaan sulle palloa mopokypärän sijaan mutta palloja ei kaupassa ollut. Paikalla oli myös Ninno (setäsi Jonne). Olit istunut beebin kanssa korissa.

Taas mun aamuPerjantai 25.11.2005 01:08

Oltiin menossa aamupäivällä ulos kun tämä emäntä huomas et avaimet puuttuu. Hain niitä kissoja ja koiria ja tyttö käveli perässä haalari kädessä. Muistin et olin käynyt eilen ripustamassa pyykkiä kellariin. Soitin ukolle ja hän sit kertoi minulle et olin jättänyt avaimet roikkumaan kellarin oveen mutta hän oli olettanut et otan ne sit kun pyykit on ripustettu. Siellä ne sit hienosti roikkui. Onneks päivä oli suht nuori kun ukko tuli töistä kotiin niin sit pääs ulos. Nyt meil on Joulu. Jouluverhot roikkuu ikkunassa.

Sinulle kultapapuseniTorstai 24.11.2005 01:11

Tänään sait piikin ja äiti itki näkymättömiä kyyneleitä kun sinä itkit. Käytiin famolla kylässä ja näit Tikrun (Tittu), Pepin (Pippi), kummitädin (en osaa edes kirjoittaa miten sinä sen lausut), Juhan ja fammon (namo). Siellä leikit teletappien kanssa. Syötiin jäätelöä ja hauskaa oli. Äiti sai mukavan päänsäryn joka vasta äsken helpotti. Et ollut ollenkaan kiukkuinen vaikka niin oletettiin että olisit.

Aamu meilläTiistai 22.11.2005 11:08

Koska olin valvonut pitkään katsoen osan täydellisestä naisesta ja surffanu netissä oletin et saisin nukkua pitkään kuten eilenkin (9.40). Miten minun kävi? Oma isäni soitti ja herätti nahkakelloni ja sit se yöuni olikin nukuttu. Tänään käännän nokkani kohti lapsuudenkotia, siksi moinen herätys. Ensin pitää matkustaa isän autossa jossa valitettavasti on lämmitys epätoiminnassa.

Ihana päiväMaanantai 21.11.2005 18:24

Ensin oltiin ulkona aamupäivällä ja sit tämä äiti nukutti yliväsynyttä lastaan lähes 3 tuntia. Olin vajota epätoivoon kunnes se vihdoin ja viimein nukahti.
- Vanhemmat »