IRC-Galleria

Morsan

Morsan

Fire walk with me

Uusimmat blogimerkinnät

SaunalyhtySunnuntai 27.04.2008 23:25

Kun pojat lähti kl. 14 simahdin kun saunalyhty vaikka Manta oli hereil...isäkarhul kävi samalla tavalla. Kun olin tunnin nukkunu Manta tuli ja sanoi, äiti etkö meinaa herätä ollenkaan. Sit käytiin kaupassa ja ärrällä mis Manta ois halunnu sellaisen keräilykoiran...meil merkkejä vaan kaks ja niit tarvii 5 et saa ostaa koiran tai 30 niin saa ilmaiseksi. Yksi setä sit joka osasi ruotsia kuuli meidät ja uskokaa tai älkää niin tämä setä antoi Mantalle 30 merkkiä ja hän sai koiran...ehdotin antaa hänelle se 4e mut ukko ei halunnu mitään. Ihana mies...pakko sanoa

siskon miehetLauantai 26.04.2008 02:08

Vihdoinkin viimeinen nukahti....mulla nyt 4 lasta...huoh ku vika ei ole koskaan ollu yökylässä...herranjumala et ne levitti tavaroita ja huusi kun VPK ku piti nukkua

Outo ilmiöSunnuntai 20.04.2008 03:36

Hain tänään Mantalle sellaista choco peliä (Nalle Puh). Se käveli mua vastaan kirppusetissa. Sit löysin 2x Anne Geddesin palapelejä 3e kpl. Ottaen huomioon et maksoin yhdestä 12e cittarissa. Sit löysin Bamsen lähes uuden mekon likalle 3e. Sit kävin parturissa ja mut leikkas opiskelija ja omasta mielestä meni päin seinää mut kyl se kasvaa taas.

Sit käytiin Lidlissä hakemassa ainekset tortilloihin ja valmistettiin ne yhdessä isäkarhun kanssa. Sit meil olikin sauna ja loppuilta meni töllön edessä...rakastan kauhuleffoja...Varsinkin tuo Stephen Kingin leffa: The Mist oli kattomisen arvoinen, olipas erikoinen loppu

Tahtoo kannettavanLauantai 19.04.2008 01:01

Ku mie saan istua koneella vaan öisin...

NamKeskiviikko 16.04.2008 19:00

Nipsun juhlalihapullat ja makarooneja....joku ostanut Muumi mamman keittokirjan

Hakkaa päätä seinäänTiistai 15.04.2008 04:10

Mantan oikeassa korvassa lievä tulehdus johon ei saanut antibioottia. Lähete prick-testeihin, epäilevät kissa allergiaa, heinänuhaa tai homeallergiaa.

Sorry Belindara Manta alkanut saamaan yöllisiä kauhukuvia taas (epäilen johtuvan flunssasta). Jos joku ei tiedä mitä ne on niin Lapsi alkaa huutaa keskellä yötä hysteerisesti (ihan kun ois tuli irti), hakkaa jalkoja/päätä seinään eikä häneen saa kontaktia. Ne on tietyllä tavalla painajaisia mutta lapsi ei muista niistä mitään. Ainoa keino on suojata lasta loukkaamasta itseään. Minä joudun yleensä korottamaan ääntäni jotta sais lapsen hereille. Nykyään nostan hänet seisomaan lattialle...Näitä ollu nyt kahtena yönä...Kun Manta on rauhoittunut hänellä yleensä pissahätä.

Tänään Iskä ja siskon poika tulivat kylään kun sisko meni tänään sappikivi leikkaukseen niin patte oli mofan kanssa ajelulla.

Käytin sit sairasta lasta parturissa kun hän ite toivoi. Sillä aikaa isäkarhu oli ottanut yhden reiän lisää korvaan ja sanoi et seuraavax ostaa sit vihkisormuksen.

Päivän hauskin juttu oli kun Isäkarhu marssi Silmälasikauppaan ja meinas ostaa aurinkolasit. Myyjä kauppas hänelle Dolce Gabbana lasit ja sanoi et voi avata pakkauksen hänelle. Isäkarhu sanoi ettei tarvitse, hänelle on ihan sama onko lasit yellow banana...arvatkaa vaan tuliko naurut

Kirotut korvatMaanantai 14.04.2008 11:10

Ne taas Mantan mukaan kutisee...Putkitetuissa korvissa ei esiinny särkyä vaan painetta...aika lääkärille 9.45

Metrin mittainen kyrpä otsassa!Sunnuntai 13.04.2008 01:36

Kuten jo aikasemmin kirjoitin terveystarkastaja kävi meidän vanhassa kämpässä ja antoi lausunnon et meil oli hometta ja saton ois se korjattava. Kuukauden päivät se kämppä seisoi tyhjänä. Rakennusfirma Pallonen kävi meidän uudessa kämpässä laittamassa hyllyjä vaatekomeroon jolloin hän kertoi miehelleni et on kieltäytynyt korjaamasta meidän vanhaa asuntoa koska se vaatii asiantuntijoita koska siel on hometta.

Tänään sit mentiin mantan kans leikkipuistoon jossa uuden asukkaan äiti oli...hän sit tiesi kertoa ettei kämppä mukamas ole homeessa vaan se oli niin saatanan paskanen. Kerrottakoon et Manta ja minä oltiin muuttoviikonloppu Jorvissa ja mieheni kantoi tavaroita. Kämpän siivosi miehen äitipuoli ja isä. Todistajat voivat kertoa et isäkarhun äitipuoli on siivoomisessa tosi tarkka ihan kun täydellisten naisten Bree. Heidän kämpäs ei löydy roskan roskaa. Vai mitä Cujoz...hih. Ottaa päähän tulla valittamaan mulle kun en edes ollu paikalla. Kämppä siivottiin lattiasta kattoon, jopa hellan nupit otettiin irti.

terveystarkastaja tuli sen jälkeen kun oltiin saatu uusi asunto, tarkoituksena säästää uudet asukkaat siitä terveyskierteestä mitä olemme käyneet läpi. Tässä sen näkee älkää koskaan tehkö mitään toisen ihmisen puolesta kannattaa vaan katsoa omaan napaan. Hometta siel on ja lausunto on mulla jos joku haluaa sen hakea on minulla siitä jopa kopio. Tarkoitus oli viedä se kopio uusille asukkaille mutta nyt jätän asian tähän, jääköön oman onnensa nojaan. Sato ja minä tiedämme asian oikean laidan niin ja myös Lohjan terveystarkastaja.

Samin vanha työkaveri muutti juuri talosta pois perheensä kanssa. Ostivat oman kun lapset oli koko ajan kipeenä (korvatulehduksia). Kuukausi sitten tuli toinen naapuri kysyy multa mist sain sen terveystarkastajan kun hänellä toistuvia poskiontelotulehduksia, joten eiköhän se kerro jo ongelmasta. Jopa Mantan omalääkäri sanoi et näis taloissa esintyy paljon sairaita ihmisiä.

Tänään käytiin katsomassa Muumeja ja Manta seikkaili ulos kaupasta kaverin kanssa. Löysin heidät seisomassa käsikkäin ihan tien reunassa, huoh. Sit oltiin 4 tuntia tivolissa ja manta meni ihan mihin laitteeseen vaan, hulluna maailmanpyörään. Saunan jälkeen oli kyl kovin väsynyt ipana jolla oli 38 asteen kuume, nice. Paikan päällä oli myös Mantan serkukset ja rakas siskoni.

Oli muuten kallis tivoli Mantan ranneke 27e ja mun 6 lippua 17e...kerran se vaan kirpasee...sit illal syötiin taas pizzaa...nam

Rakas isäkarhuTiistai 08.04.2008 02:19

Hän pläjäytti mojovan kysymyksen ja vastasin tahdon...

Naiset!Sunnuntai 23.03.2008 02:02

Oletteko muistaneet maalata munia? Munarikasta pääsiäistä meidän perheeltä....Flunssasta aikaa eletään...Manta ollu taas aika heikko tänään jopa oksentanut taas...luulen et on korvatulehdus