IRC-Galleria

DHFCKeskiviikko 14.12.2005 01:59

Vika kouluviikko menossa, halle-fucking-luja. Eilen oli tentti (Freehand ja Photoshop) ja tänään oli ten...eiku hitto, lähin kouluun siinä uskossa että tänäänkin on tentti mutta eipä meillä koskaan ole koulua tiistaisin ollut eli perkele se on vasta huomenna (Photoshop ja www/Dreamweaver), turhaan vaivauduin paikalle. Ei harmittanut, tulipahan käytyä ulkona, naureskelin vaan koko matkan kun ei ollut edes ensimmäinen kerta kun menen vääränä päivänä kouluun. :) Ei voi ainakaan motivaation puutteesta moittia kun tunkee paikalle niinäkin päivinä kun ei mitään ole. ;D

Joulu lähestyy kuin varkain, mikään mun huushollissa ei viittaa siihen että joulu on jo ovella, hain kellarista tuollaisen kyynärän mittaisen joulukuusen jossain valot, pitäisi vielä "pystyttää". :> Päätin että teen joulusiivouksen ensiviikolla, pesen kaikki paikat, imuroin ym. niin on jouluisempaa eikä tarvitse kompastella noihin villakoiriin ja astioihin (mitä hittoa nekin lattialla tekee, i do not know). :)

Näin ekaa kertaa kämppistäkin tänään, faijan pikkuserkku nappaa tuon toisen huoneen tosta satunnaiskäyttöön, vaikutti erittäin mukavalta miekkoselta. ^^ Joulun jälkeen sitten vasta asettuu taloksi kuulemma.

TYPO KORJATTU PETTERI SAATANA YY YY >#

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.