IRC-Galleria

Voi ankanmaksa.Keskiviikko 25.01.2006 20:33

Phuuh, home at last. Äkkiä musat päälle ja rentoutumaan, kone päälle (laitoin aamulla kiinni ekaa kertaa varmaa kuukauteen ettei tartte pelätä että kämppä tulessa kun duunista tulee kotio)...päälle? *power-napin runkkaustuokio* PÄÄLLE! )"&#%)&%&)"
Vitutuskäyrä: 1

No nyt se virtalähde sitten levisi, toimi se tuuletin jumissa silti melkein 2kk varmaan. :P HAAH! *tietäväinen sormipystyssä ilme, simänisku* Eipä hätiä mitiä! ^^ Olin kaukaa viisas ja ostin sillon kun vian huomasin niin uuden lähteen: Korkkaan tuon vielä muoveissa olevan Nexuksen powerin tuosta ja taas homma jatkuu. Damdidam. *huoletonta puuhastelua ja ruuvailua*
...miks tässä Nussuxessa on 24-napainen virtapiuha. Miks siinä on 4 kikkaretta enemmän kun mun emolevyssä (emossa siis 20-napainen). o_O *kaivaa varpaalla korvaansa* Voiskohan ton silti tunkea tohon... NO EI TIETENKÄÄN VOI ASDKASKLF)&"#%!
Vitutuskäyrä: 2.

*puhelin pirrr*
<Verkkokauppa.com> Verkkokauppa.com Matti moro...
<Esko>: Esko tässä moi, totanoin mulla ois tällänen ja tollanen ongelma hjelp hjelp. T_T
<Verkkokauppa.com> Juu no A-Openin piuha on loppu...ootas katon...joo meillä on tota meidän omaa.
<Esko> HAA HAA LOISTAVAA! Paljos se kustantaa jos tulisin sellasen noutamahan sillee ihanvitunnopeesti.
<Verkkokauppa.com> *Matti mumisee epäselvästi* 3,90e.
<Esko> Splendid! Ich komme! Moro.
<Verkkokauppa.com> Mmmmoh.
Eli eikun hipsimään sporaan->metrolla Ruoholahteen. Ihan läähkis, hyvä kun ehdin takin kotona ottaa ja taas menossa, liiankuuma hiki rrkele.
Vitutuskäyrä: tasanen kakkonen (_*_)

Verccocauppa.com Ruoholahti, ~10min jonotus asiakaspalvelutiskille whine whine, tuloste tuloste, "joo mee hakee tuolta noudosta tällä lapulla okmo" Siitos, varmasti menen.
Noutotiski, jonotus ~20min damdidam, vituttaa. Noh, ei tässä kiire mihinkää ole...
Joku Ville-Verkkokauppa karjuu sieltä että KAKSSATAAVIISKYTKOLME! Ah, that would be meh. Matkalla tiskille vilkaisen asiakaspalvelun antamaa tulostetta millä saan välipiuhan noudosta, lapussa lukee "Sony PlayStation 2 Network Adapter -verkkopelipakkaus 29,90e"...
...
...
....
HEH...no tota...
<Esko> Heh, sain tälläsen lapun tuolta vaikka piti olla plaplapla. HEH, tää on varmaa joku vitun koodinimi sille piuhalle mikä kallistu kummasti matkalla himasta tänne..heh..EIKÖ VAAN?!
<Verkkokauppa-Ville> *Villellä eöpätoivoinen, selkeästi "Mä oon täällä vaan töissä emmä tiedä näistä mitään"-ilme* Ööö...tota...noin..öh..
<Esko> HEH heheheehe...ois aika läppä jos mun pitäs mennä takasin tonne asiakaspalveluun noutamaan uus lappu hehehe...ku jonottanu puoltuntia ja kaikkea pikkukivaa. ^^...
<Verkkokauppa-Ville> *sama vitun epätoivoinen ilme* No tota...heh...öö..noku...emmä...joo.
<Esko> ....ei jumalauta.
Vitutuskäyrä: Laskutehtävä, montako planeettaa on universumissa? Double that mate! /()#"/()"#%&%"&

Kohtuu tomeraa askelta takasin sinne asiakaspalveluun, päätän jonotella kun vaan 3 numeroa väliä, menee minuutti pari. Sellanen kyrpä otsassa että varon etten töki niitä jätkiä silmään vaikka seisoskelen muutaman metrin päässä. Ennekuin meikäläisen vuoro tulee, asiakaspalvelun 3 jätkää pitää jonkun pikapalaverin ja naureskelee kun 2 x 14v isänmaantoivoa oli tullu kyselee että "tällä johdonpätkällä pääsee varmaa PS2 nettii niinq?!"
Eli Tauno Matinperse asiakaspavelusta oli sekottanu 2 tulostetta, PS2 nettihärpäkkeen ja mun piuhani. Kovasti pyyteli Tauno anteeksi mutta tyydyin vain kiroamaan jotain ja irvistämään, sitten Taunon kaveri siitä Matti (jep, verkkokaupassa piisaa Matteja) Malliasiakaspalvelija sano että mennääs tonne kassalle ni sun ei tartte jonotella taas, meni takahuoneen kautta ja nouti mulle piuhani ja maksoin tyytyväisenä kassalle numero uno.

Takas himaan, piuhat paikoillee, virtsalähde koneeseen, kone kasaan, kaikki kasaan. Tässä ollaan eikä vituta enää yhtään. Tosin ton puoltoistatuntisen oisin mielummin kyllä tehny jotain muuta. :)

Ja ettei tärkein unohtuisi: Kia purrrrh rakastan sua. <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.