IRC-Galleria

Kia-peipi haastoi: Teh TESTTorstai 26.01.2006 21:03

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."


1. Pakkomielteisesti pyörittelen käsissäni jotain käsillä olevaa ja räplään jotain typerää kun juttelen jonkun kanssa. Koskaan ole kädet paikallaan. Hermostutti tai sitten ei. Paitsi jos on paska olo ja synkällä mielellä, silloin vain toljotan tyhjyyteen. Kun luen jotain tai kirjottelen niin räpellän mietteliäänä huuliani. *räplää*

2. Paranoidi pakkomielle tarkistaa ulko-ovi parikertaa aina kun lähden jonnekkin. Kertaakaan ei ole vielä auki jäänyt mutta pakko...onkohan se kiinni?

3. Aika omituinen tapa on että mietin toista tuntia tätä tehtävää, että mitä tähän vastaa. Varmasti tämän jälkeen tulee mieleen vaikka mitä omituista mutta se on myöhästä sitten. :<

4. Sormien/varpaiden naksuttelu vaikka niistä enää aniharvoin lähtee mitään ääntä tai iloa, silti pitää väännellä raukkaparkoja.

5. Satunnainen kulmakarvojen liikuttelu ilman järkevää syytä. o_ô

Haastan: mafia-kisu, striata, Lailath ja Hoolis. 4 vaan sitten...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.