IRC-Galleria

Best bits.Sunnuntai 24.08.2008 01:49

Selailin tässä noita vanhoja päiväkirjamerkintöjäni ja oli ihan pakko poimia tähän kertauksena noita parhaita paloja. xP


SUNNUNTAI 18.12.2005

12:24

Toivottakaa onnea, joku raahautuu tänään kahden luolaihmisen pakottamana seurakunnan joulujuhliin kello kuudeksitoista. Istu siellä sitten pari tuntia, kilju hihhulien mukana virsiä ja vedä napa täyteen pyhällä hengellä myrkytettyjä pipareita. Vähäks jipii, saan sieltä varmaan taas lasten lahjapussin varustettuna ompulla ja tikkukaramellilla. Vitun mummot uskoo sen tuovan joulumieltä 16-vuotiaan nuoren sydämeen...

19:19 Jouluntähti on ehdoton.

Sain joulupussin. Ei siellä ollut omppua... Suklaapatukoita vain...

Porukat raahasivat takapihamme pikkumetsästä joulukuusen ja ripustivat ensimmäisen joulukoristeen. Tervetuloa ihailemaan oranssia tähteä, joka jouluaattona opastaa kuusen alla retkottvan nuken luo. Jipii ja eläköön kristillinen joulu.

Opetin pikkuveljeä soittamaan kitaraa... Toivoton tapaus.
Soitin itse kitaraa... Toivoton tapaus.

Rakas joulupukki, tuo basso.


SUNNUNTAI 26.02.2006

11:38 Tervetuloa kotiin.

Oli hienoa tulla perjantai-iltana kotiin. Kämppä haisee kissan paskalta ja yläkerran portaiden edustalla onkin kasa pökäleitä. Olohuoneen (huone, jossa asun remontin vuoksi) lattialla ja matolla samoin kuin sänkyni jalkopäässä on kissan oksennusta ja huone haisee kuvottavalta. Kiitos erinomaisen ala-asteiän taskupehmoeläinterapian, en mennyt siltä seisomalta teurastamaan elukkaamme talon taa.


KESKIVIIKKO 01.03.2006

10:47 Voi vittu nyt on maaliskuu.

Arvatkaa vaan, kuka fiksuna oletti taas, että helmikuussa on 30 päivää?


MAANANTAI 14.08.2006
19:09 :

Elämä heittelee. So what? Tungetaan sille keppi perseeseen ja heitetään roskakuiluun.


TIISTAI 31.10.2006

16:52

Kah, perkele! Tuli talvi.


SUNNUNTAI 31.12.2006

14:58 Happy New Year

Tänä yönä, kellon kumahtaessa kaksitoista, vuosi vaihtuu. Kuutonen kangistuu seiskaksi ja kaikki laskurit nollataan. Olen taas puhdas, viaton ja vailla harmeja. Tai niinhän sitä luulisi..

Uuden vuoden aatto on kusetus. Ihmiset kaivautuvat rauhallisen joulun vieton jälkeen koloistaan takaisin ulkomaailmaan. Enää ei tarvitse viettää hiljaiseloa perheen kanssa kauniisti sovussa ja mallikkaasti käyttäytyen. Uutena vuotena voi ryypätä ja rellestää. Naida aivot pellolle tiedä minkä havukan kanssa ja hypätä vaikka tuomiokirkon kupolista, jos huvittaa. Nythän vaihtuu kokonainen vuosi! Nuoret ja aikuiset ovat järjestäen kännissä ja lapset seuraavat silmät kiiluen raketteja.
Joka vuosi joku raukka napero saa kännisen veljen epäonnistuneen sihdin ansiosta ihailla näitä sähikäisiä lähempää kuin on tarpeellista. Jep. Ja vaan siksi, että päivä taittuu taas uuteen.

En mä yleensä ole tällainen pessimisti. Mä en ole kyyninen ihminen. Päinvastoin mä olen yleensä se, joka kehottaa kaikkia muita katsomaan asioiden valoisia puolia. Okei, onhan niitä maltillisia juhlijoitakin olemassa. Absolutisteja riittää tänkin valtion kamaralla. Eikä joka ainoa kissanpieru päädy kenenkään pahaa aavistamattoman kakaran naamalle. Tottahan toki uutta vuottakin voi juhlia hyväkäytöksisesti perheen parissa nakkeja napostellen. Niinhän mäkin olen aina tehnyt.. yeah right!

Mun uuden vuoden lupaukset? None.

Tai ehkä mä pitäydyn siinä viimevuotisessa. Jos mä vaikka saisin karsittua itsestäni sitä suomalaista jäykkyyttä ja fyysisen kontaktin pelkoa. Mä voisin halata ihmisiä useammin. Ystäviäni siis. Varautukaa, raukat.


PERJANTAI 27.04.2007

23:14 Happy B-day, maaaaan!

"Seitsentoista vuotiaana on neito kaunehimmillaan." Sanoi vanha kansa.
Tästä se alamäki ilmeisesti sitte virallisesti alkaa.

Kortti käes, kaara alla. Mikäs tässä ollessa.

Äidille uhkasin lentää pesästä punaisella paholaisella. Kun kert täysi-ikäisiäkin ollaan ja niin edespäin.

Pikkuveli (14v) painosti dokaamaan. En langennu.

Siinä kai se.

Hurray...


TORSTAI 28.06.2007

22:28 Saijan suusta

"Ei sua mihinkään luostariin huolita."

Minä: "miks?"

"Sä et oo kauheen siveellinen."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.