IRC-Galleria

Danny-boy on estehevonen! ^^Sunnuntai 05.07.2009 18:08

Ei luoja kun olen taas tyytyväinen tuohon eräänlaiseen projektihevoseeni Dannyyn. Aivan loistava estetreeni tänään. Tai treeni ja treeni, kokeiltiin ekaa kertaa selästä käsin hyppäämistä. Tuossa pari viikkoa sitten irtohypytettiin herraa ja meni semmoista 110 cm pystyä reippaalla ilmavaralla. Ponnua riittäisi varmasti jonnekin 130 cm asti ainakin.

Olen tässä muutaman viikon ajan kerran tai kaksi viikossa työstänyt tuota hevosta paremmaksi. Se kulkee meillä leireillä tunneilla ja on ihan toimiva sielläkin, mutta askellajit ja esteet on olleet vielä vähän hakusessa. Nyt sitten tosiaan kokeiltiin pikkaisen mitä herra tykkää esteratsastuksesta ihan tosissaan. Aloiteltiin ensin kevyellä verkalla ravipuomeilla ja sitten siirryttiin pikku hiljaa pienen pieneen ristikkoon ravilähestymisillä. Että meni hienosti. Pikku hiljaa nosteltiin ristikkoa sitten ja voi että kun olin ylpeä pikku Dannystä. Se lähestyi esteitä kiltisti, loikkasi täydellisesti ja jatkoi esteen jälkeen aina nätissä rauhallisessa laukassa. Meni huimasti paremmin kuin olisin odottanut!

Loppujen lopuksi ristikkomme oli noin 80 cm korkea. Hyppäsimme sen Dannyn kanssa vielä kahdesti lähestyen laukassa ja sen jälkeen lopettelimme. Hieman raviverkkaa vielä loppuun ja loppukäynnit. Ei parane kerralla edetä liikaa, ettei tule hepalle paha mieli. Danny tykkäsi hyppäämisestä ihan tajuttomasti ja ensi viikolla voimme varmasti sitten aloitella jo isommilla ja koettaa pikku hiljaa edetä ylöspäin. Palan halusta kokeilla, paljonko tuo ruuna oikeen ponnaa. (:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.