IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 26.02.2006 13:55

Ystäväni sanoi minulle, että ajattelen liikaa.

Samaa mieltä.

Tervetuloa kotiin.Sunnuntai 26.02.2006 13:38

Oli hienoa tulla perjantai-iltana kotiin. Kämppä haisee kissan paskalta ja yläkerran portaiden edustalla onkin kasa pökäleitä. Olohuoneen (huone, jossa asun remontin vuoksi) lattialla ja matolla samoin kuin sänkyni jalkopäässä on kissan oksennusta ja huone haisee kuvottavalta. Kiitos erinomaisen ala-asteiän taskupehmoeläinterapian, en mennyt siltä seisomalta teurastamaan elukkaamme talon taa.

[Ei aihetta]Lauantai 25.02.2006 20:10

I think I'll bite my thumb at you.

Ice cream and classics.Sunnuntai 12.02.2006 19:17

Ah, kuinka ihanaa voikaan elo olla.

Istun haisevassa, sontaisessa, kerrassaan ällöttävässä isoveljeni entisessä huoneessa, jonka kaapinpäälliset ovat todennäköisesti täynnä pölyä. Katson televisiosta surkeita reality-sarjoja ja syön ingmanin suklaa-lakritsi-jäätelöä. Samaan aikaan kuuntelen koneelta Green Dayn vanhoja klassikkoja [Operation Ivy cover "Knowledge", "Ha Ha You're Dead" jne...] sekä ikuisesti ykköstä, Nirvanaa.

Parin tunnin sisällä valmistelen lähtöä takaisin Opistolle, jotta auvoisa opiskelijaelämä voisi jatkua. Minulla ei ole tuloja, minulla on ihan helvetisti menoja ja jos vain tietäisitte mistä kaikesta haaveilen, puhuisitte konkurssista.

Ymmärrä syvin merkitys. Ajattele.

Suunnitelmia.Sunnuntai 12.02.2006 14:50

Khihaha. :D Kylläpä on aivan ihana, rakas Green Day-kalenterini, jonka rakaskulta-Saija minulle osti, täyttynyt nopiaan.


17.-19.2. Hyvinkäälle Mirvan luo

20.2. Kalle täyttää vuosia. "PERKELE!"

vko 9 fucking hiihtoloma jonka aina erehdyn sanomaan syyslomaksi x]

20.3. Heidi täyttää vuosia. <3

vko 11-12 tallia

27.4. MINÄ TÄYTÄN VUOSIA!

8.5. Reetta täyttää vuosia. <3

vko 23-24 tallia

vko 25-27 kesälomaa!!! (josta 2vko töitä)

vko 31 kesälomaa!!!Tulee ihan vitun kiva vuosi... *yeah right*

Uudenvuodenlupaus.Lauantai 11.02.2006 20:03

Teen myöhäisen uudenvuodenlupauksen:

1. Sanon useammin "EI".

2. Halaan useammin.

[Ei aihetta]Lauantai 04.02.2006 20:56

Hello. May I annoy the fucking hell out of you?

HAASTE!Sunnuntai 29.01.2006 19:31

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan listaamaan omat tapansa. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Olen kuvitellut olevani ystävä, työtoveri, tuttu tai jopa seurustelukumppani monen julkkiksen kanssa. Kun minulla on tylsää ja yksinäistä, jatkan kuvitelmiani aina hieman pidemmälle tai aloitan uuden. Joskus kuvitelmani tulevat myös uniini.

2. Laulan usein biisien mukana. Olen paska laulaja, eikä minulla ole ääntä, mutta entä sitten. Alkuun olin ujo, enkä saattanut laulaa muiden kuullen ja säpsähdin, jos joku ilmaantui kuuloetäisyydelle. Nykyään en niin enää välitä ja jotkut ihmiset saavat kärsiä harrastuksestani.

3. Kun olin pienempi, minun piti laskea tarkkaan kaikki portaat, jotka kuljin. Tiesin jossain vaiheessa tasan tarkkaan montako porrasta talossamme tai esim. jonkin ystäväni kotona oli.

4. Kun alkaa vituttamaan, minulla on tapana laittaa soimaan melko lujaa turhautumista tai kurjuutta käsitteleviä biisejä (paras ehkä Green Dayn 'Longview') ja retkottaa sängyllä pää laidan yli, niin että veri valuu päähän.

5. Suklaan pitää aina olla Fazerin pähkinäsuklaata (kokonaisia pähkinöitä) ja se syödään niin, että kaikki pähkinät jätetään viimeiseksi ja vedetään sitten kerralla. Myös Toffifeet syödään kerros kerrokselta, niin että pähkinä jää viimeiseksi. Minulla on myös oma tapani mm. munkkien, täytekeksien ja sen sellaisten syöntiin. Niin ja pizzoista jätetään aina reunat syömättä. ;]


Haastetut:

Drool
sAijAh
Durre-
Ikazuchi
Leunu

Parempi ihminen yksin kotona III.Torstai 22.12.2005 11:56

Vietin eilisen päivänkin yksin kotona. Ei siinä mitään, tykkään olla omissa oloissani enkä ainakaan kaipaa perhettäni. Mutta kolmas päivä yksin kotona ilman kosketusta vielä koulussa kulkeviin ystäviin alkaa olla tuskaa, ainakin minulle.

Ette arvaakaan, kuinka päiväni kirkastui kertaheitolla, kun yksi uusimmista tuttavuuksistani pyrähti meseen ja pääsin hänen kanssaan keskustelemaan. Niin yksinkertainen asia pelasti koko loppupäiväni ja minulla oli todella kivaa. Autoin äitiäni puhdistamaan pölynimurin säiliön ja tuhrin vaatteeni pölyyn. Ei se mitään, vein ne pyykkiin ja hypin sitten loppuillan alushoususillani kun sattumalta kaikki housuni olviat juuri sillä hetkellä pesussa. Jos siis olisit vieraillut meillä eilen, olisit saattanut löytää minut imuroimasta sohvan alta pelkissä alusvaatteissa.

Käy se homma näinkin.

Kun ihmiset ovat omissa oloissaan, mitä he tekevät? Minä kuuntelen musiikkia, oleilen tietokoneella, luen kirjoja ja ennen kaikkea ajattelen. En ole ennen tullut ajatelleeksi, kuinka paljon oikeastaan ajattelen.

Pidän ajattelemisesta. Pohdin omaa olemustani, omia pulmiani ja käyn läpi maailmaa. Muodostan mielipiteitä ja kuvittelen, miten asiat olisivat, jos... "Jossittelusta" onkin melkein muodostunut jo harrastus. Ette osaa arvatakaan kuinka monen ihmisen kanssa olen kuvitellut asuvani tai tekeväni töitä.

Onko väärin tietää olevansa parempi ihminen kuin joku muu?

Tiedän olevani parempi ihminen kuin naapurini. Tiedän olevani parempi ihminen kuin puolet luokastani. Tiedän olevani parempi ihminen kuin vanhempani. Vai kuvittelenko vaan?

Vitun teiniangstikliseepaska.Maanantai 19.12.2005 12:57

Olen vihdoinkin löytänyt kategorian, johon sovin. Se kerrottuna tuossa yllä.

Olen vihdoinkin löytänyt poliittisen suuntautumiseni.

Olen vihdoinkin löytänyt oikean suunnan elämälleni.

Olen vihdoinkin löytänyt minulle oikeaa musiikkia.

Olen vihdoinkin löytänyt paikkani tässä yhteiskunnassa.

Olen vihdoinkin löytänyt jätkän, josta pidän, mutta jota en voi saada vaikkei varsinaista estettä olekaan.

Mennäänkö yhdessää hyppäämään sillalta?