IRC-Galleria

Paha_Asia

Paha_Asia

Huumorintajuton kukkavittutäti.

Uusimmat blogimerkinnät

Olipas vain mahtava ilta. :) Akkaporukalla liikenteessä, ai että! <3 Tosin unohin takkini Katin tykö ku vähä kiireellä lähettiin baanalle sieltä, mut ei se mtn.. :D

Elikkäs Kantiksessa oltiin ja tykkäsin kyllä paikasta. Kysyvät paperitki ni totta kai tykkään. ;D Sielä sitä tuli pari lonkkua otettua ja TANSSITTUA, eli oon ollu enempi tai vähempi sekavassa mielentilassa perkele. Loppuillasta sitte tuli joku intialainen setä selittään et "juu aar veri good dancerrr and veri pjuutiful girrrl.veri nais!" Eikä siitä meinannu päästä eroon ei saatana millään. :D Koitin selittää että Kati on mun vaimo ja asutaan yhessä yms yms, mutta se ei JOSTAIN KUMMAN SYYSTÄ ollu kovin uskottavaa, Kati!!!! :D Sit se anto mulle sen puhelinnumeron ja osotteen(jota en onneksi muista) ja pyys meitä käymään lauantaina et saahaan intialaista seksiä. :D :D :D :D Pikkusenko oli vaikea pittää pokkaa, ei helevetti :D :D :D Tää on niitä sarjassamme näin _EI_ saa naista iskettyä.Varsinkaan jos se sattuu olemaan naimisissa toisen naisen kanssa x)
Lähettiin onneks sitte siitä tanssimaan ja tiskille ja se ukkeli katos johonki enkä nähny sitä loppuiltana. Varmaan joo soitan sille heti. x)

Mut oli kyllä niin loistava ilta et PAKKO ottaa uusiksi joskus :> Tosin vähemmällä tanssimisella ku mun jalat on kohtuullisen pipiät... tai sit laitan vähemmän korkoa alle. :P Mut sit taas en nää et oisko jossain vappaita istumapaikkoja ;)

Ja oli ihana blondi baarimikko joka teki naminamidrinkkejä... Ikkään niin hyviä saanu!! <3

Parasta kuiten et sai olla Katimuffukan kans liikenteessä <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.