IRC-Galleria

Paha_Asia

Paha_Asia

Huumorintajuton kukkavittutäti.

Uusimmat blogimerkinnät

Miksi?Keskiviikko 08.02.2006 19:12

Koko viikko on ollu niin totaalisen perseestä. Maanantai oli perseestä ihan vaan siksi ku se oli maanantai ja selvisi että filosofiaa opettaa ihan hirvee haahka kaupungin snobilukiosta.
Tiistai sitten oli terkkari, ja se oli sitä mieltä että rapistun(huono kuulo ku en heinäsirkkaa kuule,huono näkö,huono ryhti,liikaa läskiä,verensokerit päin vittua) ja se varasi mulle ajan arvauskeskukseen pisteltäväksi. Ja sitten kaiken kruunasi se, että minulla olikin kolme hyppytuntia keskellä päivää. Ensin 8-9.20 tunti ja seuraava tunti sitten 14-15.20. Huoh.
Ja tänään sama paskaralli jatkuu. En heränny kellonsoittoon,eli olin poissa ekan tunnin vahingossa.Sitten olikin kaksi hyppyä onneksi, ja raahauduin viimeselle tunnille Putaalle ja sitten jouduin musiikintunnille tyllille.Ja musiikintunti menikin todella ihanasti.Opettaja on varsinainen natsi ja jouduttiin kaverin kanssa syntikan taakse.En kai mie osaa mitään muuta soittaa ku suutani, vitun ääliö paskapää natsiopettaja. Eli tunti meni angstaukseen,murjotukseen ja vitutukseen.Minkä kyllä tiesin jo etukäteen ku ei muuta voi odottaa ku joutuu kaupungin lukiolle. Että pienempikuinkolme vaan.Vihaan teitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.