IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Paukkelo

Paukkelo

n ei olisi pitänyt käväistä galleriassa... Karseeta nähdä oma ikänsä noin tarkasti. Yök!

MouhijärviPerjantai 30.11.2007 13:55

Hemmetin hemmetti... Ahkera piti olla. Ajattelin viedä koiran ihan vain puolen tunnin pikalenkille paloaseman ympäri. Ei siinä mene kuin 20 minuuttia, jos intoudutaan juoksemaan osan matkaa. Työvuoron alkuun voi sitten naputella esseetä.

NOH. Eikös puolen kilometrin jälkeen tule vanha työkaveri vastaan. Kymmenen minuuttia siinä sitten niitä näitä puheltiin. Ei siinä mitään, otettiin Sirun kanssa pikku spurtti ja oltiin taas melkein aikataulussa.

NOH. Mustianojan perämetsillä Siru hyökkäsi yhden sikaria tupruttelevan sedän kimppuun ja veti meikäläisen melkein kumoon. Mikäs se parempi keskustelunavaus! Puhuttiin mäyräkoirista, Valkaman Pertistä, sikareista ja naapureista. Kävi ilmi, että se setä oli joskus komentanut meidän Meippua pois Laviantieltä.

NOH. Sitten piti tulla kotiin raportoimaan tästä galleriapäiväkirjaan. Taas meni viisi minuuttia harakoille!

Olen idiootti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.