IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Paukkelo

Paukkelo

n ei olisi pitänyt käväistä galleriassa... Karseeta nähdä oma ikänsä noin tarkasti. Yök!

Tosielämän pedagogiaaTorstai 29.11.2007 20:53

Tällaisen bongasin yhden helsinkiläisen yläkoululaisen päiväkirjasta:

ei kouluun!!

Kaikki jäävät kotiin 17.3.08 , missä koulussa sitten oletkin . Lähetä tämä viesti kaikille kavereille ja sano ; että lähettää viestin eteenpäin . Kokeillaan päästäänkö uutisiin , Siis maanantaina 17.3.08 , EI KOULUUN ! :DDD

Huoh.

Lapset, lapset, lapset...

Tämän siitä saa kun potkitaan nuoria ottamaan osaa politiikkaan ja vaikuttamaan asioihin ja olemaan aktiivisia yhteiskunnassa. Syyttävät katseet käännettäköön yhteiskuntaopin opettajiin.

Toisaalta onhan tuo heidän koululakkonsa hyvin perusteltu: "Kokeillaan päästäänkö uutisiin". Kuka muuten sinne uutisiin pääsisi? Tuskin näitä sankareita tullaan kotiin haastattelemaan. Virkamiehet (=opettajat) eivät saa tiedotusvälineissä sanoa sanaakaan ja jos oikein muistan, pressiä ei saa edes laskea koulun alueelle. "Tuolla takanani näkyvässä Rymättylän yhteiskoulussa on tänään hiljainen päivä. Netissä kiertäneen lakkokehoituksen myötä viisi oppilasta on jäänyt kotiin. Kolmella heistä tosin epäillään olevan flunssa." Kyllä, maikkari lähettää varmasti riemusta kiljuen pakettiautollisen kalustoa ja toimittajia paikalle.

Kirjoittakaa itse juttu paikallislehteen otsikolla: Siitäs saitte tyhmät opet! Loppuun gallerianikki, niin saatte paljon kävijöitä.

Jo toisen kerran tänään: hyi sitä minua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.