IRC-Galleria

Paukkelo

Paukkelo

n ei olisi pitänyt käväistä galleriassa... Karseeta nähdä oma ikänsä noin tarkasti. Yök!

Olen piiieni ja ooonnellineeeeeeenKeskiviikko 26.12.2007 15:27

Minun siskoni oli syntyessään silmäpari, jonka ympärille kasvoi tyttö. Päättelin tämän viime yönä, kun katselimme enoni koostamaa dvd:tä isoisän vanhoista juhlista. Mitä kauemmas taaksepäin mentiin, sitä suuremmat silmät Anniinalla oli.

Dvd:llä oli myös erittäin huolestuttava pätkä Pauliinasta noin viisi vee. Muu suku veisaa virttä Vikingin konferenssihytissä ja minä tuijotan lasittunein silmin ikkunasta merelle. Sielu oli kaiketi hukassa jo silloin.

Ja sitten keksin, miksi pidän niin hirveästi virrestä Maa on niin kaunis. Ensinnäkin osaan sen ulkoa takaperin ja etuperin ja kaksiäänisesti ja viittoen ja klingoniksi. Toisekseen siinä sanotaan neljä kertaa 'sielu'. NELjÄ! Koko rallissa on vain kolme säkeistöä! "Sieelusta sieeluuhun kaaaikuuu sooooooi..." Muuten ne lyriikat ovat kyllä perinjuurin masentavat. Ihana on toiviotie, miespolvet vaipuvat unholaan ja taivasta kohti matka vie. Olen hoilannut tuonkin satoja kertoja uhraamatta minkäänlaista ajatusta kappaleen sanomalle. Ehkä olisi ollut parempi, että olisin jatkanut samalla linjalla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.