IRC-Galleria

Paukkelo

Paukkelo

n ei olisi pitänyt käväistä galleriassa... Karseeta nähdä oma ikänsä noin tarkasti. Yök!

IsänpäiväSunnuntai 17.02.2008 20:58

Kävimme siinä sitten viettämässä isänpäivää Helsingissä. Vähän venähti koska olemme kaikki kiireisiä ihmisiä. Nytkin siskoni oli ulkona mailla, mutta onneksi lankomies paikkasi tyylikkäästi!

Opin, että mitä enemmän keilaan, sitä huonommaksi tulen. Pitää lopettaa ne hommat, ennen kuin en osu enää ränniinkään. Ei vaiskaan. Tein minä yhden kaadon, joskin isän vuorolla. Niin että hyvää isänpäivää vaan! Pikkuveli on liian hyvä. Ei enää koskaan sen kanssa radalle. Tulee vain huono mieli.

Viime yönä saatiin myös vastaus elämän suureen mysteeriin nimeltään: voiko yhdessä makuupussissa nukkua kaksistaan? Kyllä voi, ainakin jos se toinen on hyvin hyvin pieni. Vedin lattialla tyytyväisenä unta palloon ja yritin olla välittämättä päälläni liukastelevasta pikkukoirasta. Aikansa pyörittyään se ymmärsi, ettei makuupussin ulko-osa ole hyvä nukkumiseen ja tuli sisälle. Se siis tunki ihan karusti naamani ohi suuaukosta sisään, ryömi vatsan tasolle, kääntyi ja käpertyi siihen. Vuhveli ei ollut mitenkään tiellä, jos vain muisti hieman varoa ennen kuin käänsi kylkeä. Vasta kun aamun aikaisina tunteina heräsin, tulin pohtineeksi paljonko keinokuituinen, Siperiaan suunnattu makuupussi mahtaa hengittää. (Tämä on sitä maankuulua "järkeilyä", mikä yleensä johtaa vain eksponentiaalisesti kasvavaan levottomuuteen.) Senkin uhalla, että peto herää, etsin sen käsikopelolla kouriini. Yleensä koirat säpsähtävät kun niihin kajoaa kesken unen. Tämä en värähtänytkään. Yritin tunnustella onko otus viileämpi kuin yleensä, vaikka miten se suljetussa pussissa minun kanssani pääsisi jäähtymään vaikka olisikin siirtynyt autuaammille päärynämaille tunteja sitten? Kun paikansin hännän ja sain näppeihini jonkinlaisen tuntuman miten päin piski vieressäni retkottaa, se huokaisi. Se oli sellainen turhautunut, juuri uniltaan heränneen, ärsytetyn pikkuelukan huokaus. Paras huokaus ikinä. Helpottuneena jatkoin unia, mutta varmuuden vuoksi raotin vetoketjua hieman enemmän.

Aamulla kävimme yhdessä kakkalla puistossa ja olimme parhaat kaverit.

Minä <3 sitä koiraa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.