IRC-Galleria

Paukkelo

Paukkelo

n ei olisi pitänyt käväistä galleriassa... Karseeta nähdä oma ikänsä noin tarkasti. Yök!

Vinna, vinner, vann, vunnit!!Tiistai 08.04.2008 21:25

"Onnetar on arponut teidät yhdeksi viidestä voittajasta. Onnittelut siitä. Palkintona on vapaavalintainen ExpressBusmatka jollakin 150 reitistämme. Matkan voi tehdä vuoden 2008 aikana. Sen vuoksi pyydänkin ilmoitusta, mille matkalle kirjoitan vapaalipun."

Huraa! Kannatti äänestää vuoden ExpressBus-ammattilaista! En kyllä kuolemaksenikaan muista ketä äänestin ja miksi... Perustelu saattoi olla jotain tähän malliin: "Nukahdin ennen Korpilahtea ja oli niin tasainen kyyti, että heräsin vasta Kalevassa."

Tuo palkinto on ehkä pikkaisen hölmö. Maksimaalisen hyödyn siitä saisin, kun yksinkertaisesti pyytäisin tiketin Jyväskylä - Tampere-välille, MUTTA reittihän voi olla mikä hyvänsä! Sen saa ilmaiseksi, joten eikös kannattaisi istua bussissa mahdollisimman suuri siivu? Ehdotuksia vastaanotetaan. Tiettävästi yksi autollinen ihmisiä on joskus ajanut Pomarkun suurimman risteyksen liikenteenjakajaan kuselle ja toinen autollinen ajeli joskus Turkuun tupakalle. Olisiko näillä kölveillä ehdotuksia, minne meikäläinen raahaisi luunsa ja miksi? Tässä ne määränpäät ja matkan tarkoitukset, joita minä olen tähän mennessä ehtinyt pohtia:

- Leville laskemaan kerran muovikassilla alas, jos siellä on vielä lunta
- Lahteen palauttamaan yksi dvd
- Kamppiin syömään hyvää jätskiä
- Ouluun ihan vain Oulussa käymisen riemusta
- Vaasaan etsimään Strömsö ja saamaan siltä kuumalta kokilta nimmari rintsikoihin (vieläkö se muuten on siellä?)
- Poriin pussaamaan Kallea päähän

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.