IRC-Galleria

Paukkelo

Paukkelo

n ei olisi pitänyt käväistä galleriassa... Karseeta nähdä oma ikänsä noin tarkasti. Yök!

Suhteellisuudentajuttomuus osa 32415422Maanantai 05.05.2008 16:20

Miten nopeasti voikaan syntyä tarve ja miten nopeasti sen voikaan täytää?

Heräsin tänään Ristonmaalta valtavasta pahvilaatikkokasasta ja totesin, että tarttis teheerä jotain. Sen sijaan, että olisin tehnyt jotain, menin kettiöön aamupalalle. Katselin ikkunasta pihalla olevaa luhtia ja mietin, että tuohon olisi hirvittävän mukavaa saada joku tuoli tai vaikka pieni pöytä. Olen asunut tähän asti pelkästään parvekkeellisissa asunnoissa ja kertaakaan en ole niihin mitään ostanut.

NOH!

Olen pienten sattumusten johdosta minulla on täällä auto ja koska aamulla tuli kiire Jarkon silmänliikekokeisiin (siäki oli kivaa ja Jarkko vaikuttaa melko täyspäiseltä ollakseen tutkija), lähdin aamulla liikenteeseen pökötillä. Taaskin muutaman sattuman kaupalla löysin itseni Koti-ideasta, jossa olin kompastua puolihintaiseen parvekesettiin. Tänään on palkkapäivä, joten ostin sen.

"Anteeksi, veisin tuon yhden parvekesetin tuosta pois, kun te ilmeisesti haluatte siitä eroon."

Nyt minulla on parvekesetti. Tarpeesta ostopäätökseen kaksi tuntia. Jaiks!

Sain myös jatkokappaleen siihen yhteen liittimeen vai mikäsenytoli. Siinä nähtiin blondin epätoivoinen yritys kuulostaa fiksulta rautakaupassa. Setä antoi minulle oikein metallimotikan hyllystä käteen ja jäi odottamaan kuittausta. Minäpä siihen sain kysyttyä, että: "Niin tässä oli tiiviste mukana?"

Jesh! Tiedän, että hananosiin tulee tiivisteitä! Ei juma mä oon viksu!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.