IRC-Galleria

Paukkelo

Paukkelo

n ei olisi pitänyt käväistä galleriassa... Karseeta nähdä oma ikänsä noin tarkasti. Yök!

HimoshoppaamistaKeskiviikko 26.11.2008 17:25

Suoristan taas selkää ja totean, että olen ylpeä itsestäni. Koulun jälkeen pistäydyin kaupungilla ihan vain katsomassa, josko sieltä löytyisi minun pyllyni kokoiset farkut. Löytyi. Varastin ne Lindexiltä. (Janne kysyi tyynen rauhallisesti puhelimessa, että "ai varastit. No ootko sä nyt putkassa?"). En ole putkassa. Kyllä minä ne kassan läpi kannoin. Hintalapussa seisoi 49,90, josta oli määrä tulla 70 % alennusta. Tietokoneen laskimen mukaan farkkujen olisi siis pitänyt maksaa 14,97 €. Ei huono hinta sekään, mutta järjestelmä oli laskenut housuihin jo valmiiksi 50 % alennuksen (God knows why) ja siihen kassaneiti vielä hakkasi sen 70 %, joten alennusta tuli 120 % ja tienasin melkein kympin!

(Nyt kaikki tätä lukevat humanistit laskevat pää punaisena, että eihän se nyt niin voi mennä, mutta pakkohan sen on...)

Ei vaiskaan, mutta sainpahan uudet farkut seitsemällä ja puolella eurolla. Olen suhteettoman tyytyväinen niihin. Ne peittävät munuaisetkin! Äiti ilahtuu varmasti.

Ja kassillisen joulukoristeita sai kahdeksalla eurolla Tiimarin poistomyynnistä. Osan ripottelin pitkin soluakämppää, mutta osan voisin kantaa Halmesmäkeen ihan sen varalta, että Janne hankkii sinne jostain kuusen.

Notta tulee se Joulu tännekin!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.