IRC-Galleria

Paukkelo

Paukkelo

n ei olisi pitänyt käväistä galleriassa... Karseeta nähdä oma ikänsä noin tarkasti. Yök!

Tipiti tapiti...Torstai 11.12.2008 20:24

Oli niin lyhyt ja jouluinen, että oli pakko källiä, vaikka olis hommaa muutenkin.


- Mikä on tärkeintä joulussa? : Kyyyl se vissiin on se tunnelma, kun on maha täynnä ja hämärää ja suklaata. Ja sit yhdellä pikkuhäiskällä on synttärit sillon, niin sitä pitää juhlia.

- Viettäisitkö joulun mielummin suomessa vai kenties jossain ulkomailla? Miksi? : Enpä tiedä. Se sohjossa kyntäminen kirkkoon on kuitenkin se juttu. Ei hiekkarannalla voi syödä lanttulaatikkoo.

- Ostatko joululahjoja? Kenelle? : Anteeksi kaikki, jotka eivät seuraavaan joukkoon kuulu: ydinperhe ja poikaystävä. Ehkä joskus sukuun naineillekin jotain. Muuten on aika hiljasta... Ja niin kuin Johannakin totesi, on kiva ostaa KUNNOLLISIA lahjoja. Niitä jouluasetelmia kukkasineen ja koreineen saa kukin yllin kyllin ilman muakin.

- Missä vietät joulusi? Kenen kanssa? : Perinteisesti eka Säästömarketissa, sit jonninmoista sukukierrosta akselilla Kiikoinen - Lavia - Mouhijärvi. Pieninä muruina on perhe Satakunnassa ja Pirkanmaalla.

- Onko jouluruoka hyvää? : On. Ainakin ensimmäisen viikon. Uuden vuoden jälkeen alkaa töksähdellä.

- Katsotko jouluaattoaamuna lastenohjelmia? : Emmä oo enää moneen vuoteen kereennyt, ku on tosiaan toi aattoaamun perinne lipsahtanut tummansiniseen liiviin sonnustautumiseen ja kotoa poistumiseen.

- Onko sinulla joulukalenteri? : Veikkaukselta ostin taas... Se on varmin tapa saada huono mieli aattoaamuna, kun ei mitään voittanutkaan. Niin ja keskisuomalainen muisti kanssa kalenterilla! Kämppis nastoitti sen ilmoitustaululle, enkä taida hennoa ottaa sitä mukaani, kun tästä joulunviettoon lähden ihan just kohta.

- Pidätkö edes joulusta? : Pidän edes joulusta. Olisi se nyt kylmää, jos ei pitäisi edes joulusta!

- Mikä siitä tekee niin mukavan/kauhean? : Se ansaittu kiireettömyys, joka seuraa ansaitsematonta kiirettä.

- Onko kivempi antaa vai saada lahjoja? : Riippuu ihan täysin lahjasta :P On oikeastaan aika kamalaa saada jotain hyvin kalliin näköistä ja hyvin epäkäytännöllistä.

- Jouluruoka vai lahjat? : Kyllä se ruoka sen joulun tekee!

- Onko joulupukkia olemassa? : Mikä kysymys tää nyt on? Tietysti!

- Mitä toivot/toivoit joululahjaksi? : Suuren puuuuurokauhan (pikkuveikan vakivastaus ja toimii yhä). Oikeesti toivelista on taas kilometrin mittainen ja nolottaa.

- Mikä joulussa on ärsyttävintä? Miksi? : Ehkä tää jatkuva puhelimen pirinä... "MITÄMEOSTETAANSILLEJASILLE!!!" Mut ihan hyvä, että joku hoitaa.

- Onko teillä tapana avata lahjat aamulla, päivällä vai illalla? : Illalla tietysti! Koskas muuten? Päivällä? Duh!

- Onko teillä jouluperinteitä? Millaisia? : Se säästäri on tää mun henk. koht. Joulukirkkoon mennään siinä iltapäivällä, sen jälkeen syödään ja aukotaan lahjoja ja juodaan glögiä ja sitten mennään uusissa yöpaidoissa nukkumaan (koska jouluna saa aina vähintään yhden yöpaidan)

- Käytkö joulukirkossa? : Paras paikka laulaa nuotin vierestä jäämättä kiinni.

- Ansaitsetko lahjoja vai oletko ollut tuhma? : Olen tuhmeliini, mutta onneksi tontut eivät ole huomanneet.

- Odotatko enemmän joulua vai uutta vuotta? : Ei se uusvuos miltään tunnu joulun jälkeen... Ruuti vaan haisee ja palava muovi. Nooo... Onhan sekin aika kiva.

- Mietitkö ikinä kunnolla miksi joulua edes vietetään? : Alkaa olla sisäistettynä, kiitos vain.

Ja sitten hommihin!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.