IRC-Galleria

Paukkelo

Paukkelo

n ei olisi pitänyt käväistä galleriassa... Karseeta nähdä oma ikänsä noin tarkasti. Yök!

Tupparin tynkää!Maanantai 26.01.2009 15:44

Nyt pitää olla varovainen siitä, mitä kirjoittaa. Viime viikolla luokasta tuli se kysymys, jota olen jo hetken odotellut. "Onks sul kuvii galleriassa?" Pitääpä katsoa oma profiili vielä sillä silmällä.

Lauantaina juhlittiin Halmesmäentie 13:ssa tupaantuliaisia. Samaan hengenvetoon anteeksi kaikilta, joita ei kutsuttu. Te tiedätte, että olette tärkeitä. Rajanveto oli puhtaasti resurssikysymys. Resursseja tulee lisää, samoin kuin viikonloppuja. Tekin siis tulette. Pelko pois.

On se ihmeellistä, miten mitääneisittensaatuoda-käsky ei tehoa ihmisiin. Vai oliko vika siinä, etten saanut riittävästi vakuuttavuutta ääneeni? Nimim. Materialisti4ewa. Ihanaa oli taas huomata, miten hyvin ystävät tuntevat minut (anteeksi meidät). Tuli kakkukirjaa, kasvikirjaa, salaattikirjaa (reseptejä, mmm...) ja nikkarointiopasta. Aivan huippu oli muuan vihreä paperipussi, johon oli tulostettu suuri punainen risti ja kirjoitettu liitteeksi viesti, jossa kerrottiin, että 2/3 tapaturmasta sattuu kotona. Pitää siis varautua. Pussin sisältö oli valittu ammattitaidolla: oli käsikauppahuumetta joka lähtöön, sidetarpeita, puhdistusainetta, hyttysgeeliä, laastaria... Meille muutti myös orkidea, joka ottaa tälläkin hetkellä ensi askeliaan turmioon keittiön pöydällä.

Parasta oli kuitenkin se, että tupa oli täynnä toisilleen vierasta väkeä, joista jokunen saattoi tutustua johonkin toiseen jokuun.

Ja Singstar oli vielä enemmän parasta! Tuli ostosreissu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.