IRC-Galleria

Paukkelo

Paukkelo

n ei olisi pitänyt käväistä galleriassa... Karseeta nähdä oma ikänsä noin tarkasti. Yök!

TriopsejaTorstai 03.05.2007 23:05

Olen aikuinen ihminen, mutta silti kiinnostuin triopseista. Netistä saa tilata pussillisen munia, joista sitten oikeanlämpöisessä vedessä kuoriutuu "dinosauruksia". Näin sanotaan amerikkalaislapsille. Oikeasti siellä pussissa on kuivattuja äyriäisenmunia.

Maksoin siis kaksitoista euroa ja sain alun kolmattakymmenettä munaa, teepussillisen afrikkalaista sahanpurua ja ruokalusikallisen metkan värisiä pellettejä (jos triopseja ei ruoki, ne syövät toinen toisensa (hih hih hih hih hiii...)). Lisäksi piti nyysiä äidiltä iso lasitölkki ja pikkuveljeltä lukulamppu sitä lämmittämään. Ainiin! Ja nämä nirsot ökkömönkiäiset eivät kuoriudu hanavedessä, vaikka sen tislaisi miljoonaan kertaan. Ostin siis suomalaisesta kaupasta suomalaista purkitettua vettä, ja jouduin selittelemään tekoani vain yhdelle osastovastaavalle ja yhdelle kassaneidille.

Nyt pikkuriikkiset munaseni ovat lillineet hyperpuhtaassa lähdevedessään tasan 23 asteen lämmössä kymmenen tuntia. Jos pidän lamppua päällä vuorokauden ympäri, ensimmäisten pitäisi kuoriutua aamukuuden aikaan (nämä kaverit ovat kellotettuja: kuoriutumiseen 18-24 tuntia, ensimmäinen ateria 48 tunnin päästä, kiinteään ravintoon siirrytään 96 tunnin iässä ja purkkinsa ne ovat kakkineet siivoamiskuntoon 168 tunnin päästä kuoriutumisesta).

Saas nähä miten äijän käy.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.