IRC-Galleria

Paukkelo

Paukkelo

n ei olisi pitänyt käväistä galleriassa... Karseeta nähdä oma ikänsä noin tarkasti. Yök!

Olen tumpeloTiistai 21.08.2007 01:00

Ukkoni aikoo ostaa perheeseen toisen tietokoneen. Se tulee tarpeeseen sitten kun molemmat hakkaavat koulujuttuja 24/7. Tai siis toinen meistä hakkaa ja toisen pitää päästä päivittämään galtsupäiväkirjaa.

Kaivoin tänään aamulehdestä Veikon koneen mainoksen ihan vain tarkistaakseni missä lähin toimipiste sijaitsee. Siinä selaillessani mainitsin veljelleni, että pitäis varmaan hommata se sellanen langaton netti -juttu, kun tulee toinen kone taloon. "Ai reititin?", "Just se. Reititin."

On oikeasti aika noloa mennä ostamaan asioita, joiden nimiä ei tiedä. Nyt on trendikästä olla pihalla digiboksien kanssa, mutta jokainen ainakin tietää mitä hakee. Yksi digiboksi kiitos. Ja jos tulee hätä, auttavia puhelimia on miljoona ja Ylen kamppanjoita joka sormelle. Mutta kuka lohduttaisi Nyytiä, kun kyse on langattomista interneteistä? Minä en niistä mitään ymmärrä, eikä kyllä ymmärrä miehenikään. Langaton internet (eli onko se nyt siis niinku WLAN?) on sen sortin hienostelua, että normaalin kuolevaisen saa rauhassa jättää yksin lyhennemereen. Jos sellainen kerran on saatava, on siis oltava niin valveutunut ihminen, että jaksaa ottaa itsekin selvää.

Huoh...

Saa nähdä mitä tästäkin tulee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.