IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

Matkapäiväkirja 3Torstai 13.05.2010 14:55

(hups, kirjoitin jo eilen mutta unohdin laittaa galleriaan)

Reilu viikko jo takana.

Olen hyvin kilpikonnamainen luonteeltani. Tulee yleensä hankala olo jos olen liian pitkään poissa kotoa, tai liian kaukana. Mutta tämä aika on mennyt todella hyvin. En olekaan muistaakseni ikinä ollut näin pitkään poissa kotoa, pöpilästäkin pistivät aina viikonloppulomalle. Vielä ei ole mitään hoppua, viihtynen niin pitkään kunnes Meeri kyllästyy katsomaan sänkistä naamaani. :)

Kauniimmasta puoliskosta puheenollen, sain eilen seurata kuinka hän työsti korua. Hämmennyn aina hänen kyvystään tehdä kaunista kaikesta mahdollisesta.

Tänäänkin oli hyvä päivä. Olin nyt ensimmäistä kertaa yksin raitiovaunulla liikenteessä. Kävin keskustassa tapaamassa muuatta hyvää ystävää. Kiertelimme katuja ja kahviloita, ja minä töllistelin kaikkea ja inspiroiduin katulampuistakin, perkele, meillä päin ne ovat vain tasaisia tolppia mutta täällä nekin ovat hienoja. Olo oli kuin Twoflowerilla Ankh-Morporkissa.

Kertokaa muuten hei jos tiedätte kivoja kahviloita ja lounaspaikkoja täällä päin. Ei mitään ketjupuljuja, eikä ehkä myöskään mitään kimaltavia hienostopaikkoja, vaan sellaisia pieniä ja hiljaisia joista kukaan ei ole ikinä kuullutkaan. Ne ovat aina parhaita.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.