IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

Pahuuden Armeija tiedottaaSunnuntai 18.07.2010 00:36

Tänään pidettiin Pahuuden Armeijan salainen kokous Helsingissä. Paikalla oli minun lisäkseni ihmiskokeista vastaava tiedeupseeri Ancesort. Olimme valeasuissa jotta kansalaiset eivät hätääntyisi.

Kokouksessa päätettiin mm. PA:n rivisotilaiden palkkarahastosta. Euroopan talouskriisistä johtuen katsoimme viisaimmaksi sijoittaa rahat upseerien rantahuvilaan, sen sijaan että olisimme päästäneet ne holtittomasti tuhlattaviksi. Kiitätte meitä vielä.

Tarkastimme myös omistamiamme kiinteistöjä, mm. muutama kahvila sekä koko Suomenlinnan alue. Ydinsukellusveneemme oli myös käyttökelpoisessa kunnossa, naamioituna rahvaan turistikohteeksi.

Vierailimme myös luonnontieteellisessä museossa, joka valitettavasti ei kuulu tällä hetkellä meidän omistukseemme, koska on supersankarien suojeluksessa. Mutta kaikki ajallaan. Museokäynti oli joka tapauksessa erittäin opettavainen.

Lopulta läsnäolomme kuitenkin huomattiin valeasuista huolimatta, ja hälytyskellot alkoivat soida. Meitä etsittiin koirien kanssa. Pääsimme pakoon käyttämällä hyväksi Helsingin monimutkaista raitiovaunuverkostoa, jota tulkitsimme herra Ancesortin kähveltämän kartan avulla.

Tiemme erkanivat Rautatieasemalla. Herra Ancesort matkusti takaisin laboratorioonsa odottamaan uutta koe-erää, ja minä vetäydyin väliaikaiseen piilopaikkaani sihteerini ja rakastettuni luona.

Eläköön Pahuuden Armeija!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.