IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

Pahuuden Armeija tiedottaaSunnuntai 19.12.2010 20:19

Perjantaina 17. päivä vietettiin järjestyksessä toinen Pahuuden Armeijan päällystön kokous. Paikalla olin minä, komentaja Albus, sekä tiedeupseeri Nowotny.

Matka alkoi Mbarista joka julistettiin heti Pahuuden Armeijan omaisuudeksi. (niin taisimme tehdä viime kerrallakin, mutta on mahdollista että kahvilan pitäjät eivät olleet kuulleet julistusta. Tällä kertaa puhuimme vähän kovemmalla äänellä.)

Vierailimme myös DTM-nimisessä kahvilassa, jossa meitä ilmeisesti vakoiltiin, tai ainakin naapuripöydän miellyttävännäköiset herrasmiehet katselivat meitä tiiviisti.

Niinikään kävimme Manga Caféssa, jossa Nowotny valokuvasi salaa iiriskamerallaan. Kuvat ovat näkyvillä tässä raportissa: http://mikropop.blogspot.com/2010/12/esittely-manga-cafe.html

Partiokierroksen aikana hajotimme Conan O'Brien mielenosoituksen, sillä kansalla ei tule olla oikeutta osoittaa mieltään missään asiassa. Tänään Conanin tv-show, huomenna kansalaisoikeudet, ylihuomenna halutaan naimisiin koirien kanssa. Siihen se aina johtaa.

Vihollinen oli jatkuvasti kannoillamme partiokierroksen ajan. Kampin kauppakeskus oli viritetty täyteen ansoja, ja esimerkiksi ulko-ovista kulkiessa joutui olemaan varuillaan, sillä jotkut ovet eivät auenneet lainkaan.

Kohtasimme myös paikallisen supersankarin, herra Black Supermanin, mutta onneksemme Black Supermanilla ei ole vihollisia, joten pääsimme livahtamaan pakoon.

Tapaaminen oli siis jälleen kerran menestys. Kuten tavallista, matka- ja kahvikulut rokotettiin alempien työntekijöiden palkoista.

Tämä raportti on salainen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.