IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

Vrrrroooooommm!Lauantai 14.07.2007 11:20

Oi ihanuutta! Seikkailin taas aikakoneen(Internet) avulla kultaisilla '80 ja '90 luvuilla etsimässä informaatiota eräästä muinaisesta liikennesääntöjen opettelupelistä nimeltä Carmageddon.
Hakiessani tuota peliä tarkoituksena warastaa se(=ladata koneelle suorittamatta asianmukaista maksua pelitalolle) silmiini osui jossain maininta että tästä jalosta urheilupelistä olisi jopa tehty sarjakuvakin. :O
Vasta eilen lueskelin onnesta soikeana Doom sarjakuvaa(joka puolestaan perustuu erääseen vanhaan koulukäyttäytymistä opettavaan peliin) ja niinpä ryhdyin etsimään myös tätä Carmageddonin innoittamaa luovuuden tuotetta. Hienoisen pettymyksen sekaisella ilolla sain huomata ettei tätä tarvitsekaan warastella vaan se on luettavissa netissä jopa aivan ilmaiseksi.
Joten eipä muuta kuin lukemaan http://www.tozzer.com/carm/1.htm ja ottamaan mallia liikennekäyttäytymiseen, kansalaiset. :)

((ps. jos et ole pelannut Carmageddonia, tuo sarjakuva saattaa vaikuttaa vain tarkoituksettomalta väkivallalla mässäilyltä, mutta vakuutan ettei se missään tapauksessa ole tarkoituksetonta!))

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.