IRC-Galleria

Reissuni Saksaan osa II - päivä 2Keskiviikko 08.07.2009 11:31

Koska edellisiltana innostuimme kirmaamaan Monikalle jatkamaan iltaa, - no hei, meillä oli hyvä syy :D eräs suomikaveri lopetti hommat täällä niin pitihän sitä viimeistä iltaa juhlistaa vähäsen - niin kaverini unohti täysin että hänen piti hakea vw transportteri duunikaverin pihalta jolla hänen olisi pitäny hakea porukkaa Frankin kentältä, joten herätys olikin n. tuntia aikasemmin koska sain kunnian heittää kaverini Joelin sinne duunikaverinsa pihalle jotta hän saisi auton ja jotta minä saisin auton.

Tulin sitten vielä kämpille nukkumaan hetkeksi, jonka jälkeen otettii suunta kohti Luxemburgia. Matka menikin suhteellisen kivasti, reissun varrella oli pari-kolme pätkä autobahnia jolloin sai piiskata ratsua yli 200km/h nopeuteen, vedinpä paluureissulla mittarin pohjaankin.
Luxemburg oli kyllä ihan kivan näkönen paikka. Keskellä kaupunkia meni n. 100m rotko jossa oli vanhaa kaupunkia. uudet talot ja nykyinen keskusta oli taas rakennettu mäen päälle. Kaljalla piti käydä paikallisessa pubissa vanhassa kaupungissa, mutta siinä kohtaa missä kävelin, kaikki paikat aukes vasta kaheltatoista, ja muutenkin kun olin pyörinyt kuin kyrvät häissä ettiessäni parkkipaikkaa nii päätinpä sitten vain käydä juomaputiikissa ostamassa 8-packin luxemburgilaista olutta maistelemisiks ja kotiinvietäväks.

Metz tosiaan jäi tältä päivältä kokematta, koska olin lupautunut heittämään tämän eilen lopettaneen suomikaverin lentokentälle nii ei olis millään aika riittänyt. No sinne sitten lähetään huomenna.

Luxemburg- ja lentokenttäreissun jälkeen käytiin Joelin kanssa kaupassa. Illan grillisafkat ostettiin ja käytiin erillisessä kaljakaupassa. Jännä paikka tää Saksa. Kaljaa ei saa ruokakaupasta mutta viinaa kyllä :D kori kaljaa puolen litran pulloissa 12 euroa pyöristettynä. Kokiskaljaakin oli pakko ostaa ja kokeilla varmaan huomenissa.
No mutta takas tultiin kämpille ja alettiin grillaamaan makkaraa, pihviä ja täytettyjä herkkusieniä.
Loppuaika kateltiin UFC:ta ja naureskeltiin viritetyille volkkarinromuille.

Väsyttävää hommaa tää kirjottaminen, kävin välissä nukkumassaki ku ei millään meinannu pysyä silmät auki, rankkoja juttuja nää aikaerojutut ;)
No mutta nyt sitten nokka kohti Metziä, siitä sitten illalla enemmän avautumisia.

Morientes

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.