IRC-Galleria

Matkablogi - Osa: Florida - päivä VIMaanantai 01.02.2010 10:06

Yöunet jäi taas jälleen vähän lyhyeks kun oli kirjotellu tätä reissukirjaa aamuviiteen asti ja sit oli herätys ennen 10 valmistautumaan kirkkoa(!!!) varten. Eipä oo varmaa yläasteaikojen jälkee käyty kirkossa. No nyt tuli sekin lysti koettua taas jälleen. Kirkko sijaitsi neekerighetto/trailer park -alueella, ja pappina oli 19v pojankoltiaisen näkönen veijari, oli se vissii kuitenki 30-40v kaveri. Jumalanpalveluksen jälkeen sitten heiteltiin jenkkifutista kirkon pihalla.

Kirkolta lähdettiin sitten lunchille Five Guysiin, jota kaikki kehuivat roppakaupalla, joten eipä mulla ollut vastaansanomista. Kaikkea uutta on kiva kokeilla, ja olivat kyllä kaverit oikeassa, tähän mennessä parhain hampurilaispaikka jossa olen käynyt. Kaikki tehdään siellä paikan päällä, sämpylät, ranskalaiset tehdään läheiseltä maatilalta tulleista perunoista ja ovat paksuja tikkuja. Pihvit paistetaan siellä ja on tuoretta lihaa. Ja täytteitä oli sitten useita joita valita.

Lunchin jälkeen palattiin takaisin kämpille ja jäin sitten nysväämään kämpille kun Joel kävi kurittamassa rautaa salilla. Joelin palattua salilta kävimme paikallisessa viinakaupassa noutamassa ison pullon valkkaria ja noudettiin sitten viimeistä iltaa täällä olevan Pipsan mukaamme Joelin vanhempien kämpille. Viini meni pakkaseen viilentymään ja mentiin sitten porealtaalle kylpemään, jonne sitten liittyi seuraan Jaakko ja Garethkin.
Porealtaalta sitten siirryimme jossain välissä takas sisätiloihin ja aloimme katsomaan Grammy Awardseja.
Sieltä sitten pikkuhiljaa valuimme tänne kämpille ja otettiin sitten Pipsan kameralta kuvat Key Westistä.
Itse en voinut silloin kuvia ottaa kun ei tunnetusti ollut kameraa vielä siinä vaiheessa. Oli kyllä ihan hauskoja kuvia tullut sieltä.

Nyt, reippaiden 4h yöunien jälkeen alkaa uni maistumaan jo suhteellisen ajoissa. Huomenna olis sitten bussillinen suomalaisia(?) lähdössä Sunriseen BankAtlantic Centeriin katsomaan Anaheim Ducks - Florida Panthers lätkämatsia.
Hienoo, näkee vielä vanhat pierut Saku Koivun ja Teemu Selänteen livenä paikan päällä.

Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin, hyvää yötä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.