IRC-Galleria

Matkablogi - Osa: Florida - päivä IVLauantai 30.01.2010 13:21

Aamulla herätessäni puoli yhdentoista aikaan ystäväni Joelin lärvin edestä, päätimme että tänään kävisimme Nitro Jamien lisäksi ostamassa sen kameran, joka piti ostaa jo kun saavuin tänne suo-osavaltioon. Merkki ja malli oli jo päätetty kotimaassa mutta kun kaverit teki loistavaa myyräntyötä tutkimalla testivertailuja ja arvosteluja tästä mallista, niin päätimmekin sitten ostaa sen kilpailevan mallin joka oli halvempi ja yhtä hyvä ellei jopa parempikin.Näin ollen Canon G11 vaihtui Canon S90:een. Joku yli 100e säästi siinäkin kun täältä osti, toivottavasti ei neekerit tullissa sitten huomaa.

Kamerakaupasta kenkäkauppaan, sieltä tarttui sandaalit, läpyskät ja uudet duunikengät jotka kyllä varmaa muuttuu juhlakengiks - ainaki siihen asti kunnes noi vanhat on kulunu puhki.
Kenkäkaupasta suuntasimme johonkin outlet -myymälään, josta sitten tarttui mukaan pari paitaa mukaan. Tuli vähän teinityttömäinen olo kun tuli shoppailtua vaatteita (kengätkin on vaatteita) kolminumeroisella summalla, mutta joo, kaikkea voi ostaa kunhan se on halvempaa :D En nyt tiiä noiden läpysköiden tarvetta, mutta kaipa sitten niillä vois läpsytellä parvekkeella kun on kylmiä päiviä, tai jos vaikka uimahallille eksyis jossain maassa. Taitaa kyllä naisten silmät sulaa ihastuksesta sielläkin kun tämän rantaleijonan kisakireen kropan näkee. Tai sitten ei...

Vaatekauppareissun jälkeen alkoi olee jo pikkusen kiirettä Nitro Jamia varten joten kävimme sitten hakemassa Wendy'sistä vähän pierunsiementä mukaan ja pikaisen suihkun kautta lähdimme sitten ajelemaan Joelin, Jaakon (myös ystäväni ja Joelin pikkuveli) ja Garethin (Jaskan koulukavereita) kanssa 95:sta pohjoiseen kohti Palm Beachin International Racewaytä, jossa tämä tapahtuma pidettiin.
Parkkipaikalla rikoimme osavaltion lakia (alle 21-vuotiaille ei saa myydä eikä tarjoilla alkoholia) ja annoimme "pojille" kaljaa ja tyhjensimme 12packin siinä ja aloimme liikkua kohti autorataa ja katsomoa.
Kaikkihan tietävät että oluessa on hiilihappoa, ja kun ostimme sitten vielä ennen tapahtuman alkamista öölitölkin mukaan katsomoon, ja viimeistään siinä neljännen oluen jälkeen alkaa masussa tapahtumaan ihmeellisiä reaktioita, jotka sitten pyrkii pääsemään ulos suun tai jonkun muun ruumiinontelon kautta, niin juuri sitten siinä kun Yhdysvaltain kansallislaulun kajahtaessa soimaan, parituhatpäisen yleisön seistessä katsomossa oikeat kädet sydänten päällä, niin Viljami from Finland seisoo tuolilla kamera ylösojennettujen käsien varassa ja röyhtäisee erittäin kovaäänistesti :D Voooi sitä pientä häpeäntunnetta :D Samantien kääntyi kymmeniä päitä katsomaan mua suhteellisen vihaisesti, vähän pelotti että tuleeko turpaan :D

Ei sentään tullu, ja tapahtuma jatkui sitten ilman pientä nujakkaa.
Ensimmäisenä kilpailivat 8000hp dragsterit, JUMALAUTA että pitivät kovaa pörinää! Vaikka istu muutaman kymmenen metrin päässä radasta niin moottoreista tuleva ääni ja paine heilautti vaatteita ja jylinä tuntui sydämessä ja sisuskaluissa asti. Varttimaili meni aikaan 4.xxx sekuntia ja vauhtia oli yli 500km/h, maileina en muista.
No näiden jälkeen tuli sitten astetta laimeempia dragstereita, ehkä korvien kannalta ihan hyvä, mut joku fiilis siitä jäi sitten uupumaan, puhumattakaan sitten siitä kun joku pelle hajotti autonsa suorituksen aikana ja jotai nesteitä oli valunut radalle. Rataa putsailivat puolisen tuntia ja ehti vähän tylsistyä - nooh kyllä se sitten siitä jatkui taas.
Pari dragster-prätkääkin oli kisailemassa ja keltaisen koulubussin keuliessa koko varttimailin jälkeen tuli sitten shown huipennus.
Ensin tuli kahdella suihkumoottorilla varustettu rekka-auto jonka peräpäästä tuli sitten savua ja lieskaa iloisesti loimuten. Tämä katsottiin suhteellisen alkupäästä rataa, ja jo siitä kohdasta meteli ja paineaalto oli kovempi kuin alun 8000 hevosvoiman dragsterit. No tietysti, olihan tässä prutkussa reippaasti enemmän hevosia, mutta tämän jälkeen tuli se vetonaula, eli 30 000hp, kolmella suihkuturbiinilla varustettu rekka. Tätä mentiin kuvaamaan sitten videolle sinne lähetysalueen taakse, josta näkee lieskat aivan vierestä. Paskat meinas valahtaa housuihin kun ekan kerran turbiineista syöksi 20 metriset liekit taaksepäin ja kuumuuden hyökätessä kasvoille ja kropalle. Vaikea kuvailla fiiliksiä, se pitäis nähdä ja kokea paikan päällä ja aivan vieressä.
No otin kuitenkin videot molemmista rekoista, en tiiä miltä ne siinä näyttää tai miten tunnelma välittyy, mutta katsokaapa sitten itse tuosta alhaalta.

Joooh, äskeisen kirjottaminen vei kyllä mehut tästä edellispäivän muistelemisesta, joten kerron sitten vaan loppuillasta sen että menimme Jaskan ja Garethin kanssa teinien suosimalle klubille maistelee vesipiipusta makutupakkaa ja sitten Joel ja Pipsa tuli tunnin päästä hakemaan mut ulkoilmaklubille joka oli täynnä lyhyitä ja vieläkin lyhyempiä ihmisiä, ihme kääpiöorgiat. Ulkoota ei saanut 20min odottamisen jälkeen olutta joten kipitimme sisältä hakemaan kaljaa josta sai jo parin minuutin jälkeen. Semmonen oli Il Bacio, ei tuu ikävä.Joo, moilo

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.