IRC-Galleria

Reissuni Saksaan osa II - päivä 3Torstai 09.07.2009 15:41

Just joo, eipä tullu Metzin reissusta hevonvittua ku rupes väsyttämään sen verran lahjakkaasti että päätin tehä puolessa välissä matkaa täyskäännöksen kotiin jotten romuttaisi kaverin leasing-autoa.
Ei muuta ku kotiin vetää unta palloon ja keräämään voimia iltaa varten.

Koska pöllin kaverilta bemarin, niin sain kunnian käydä hakemassa hänet töistäkin. Osasin ajaa sinne jo ilman navigaattoriakin, huikeeta. Paluumatkalla ajeltiin toisen näköalapaikan josta näky kylä ihan eri suunnasta kuin sieltä linnan raunioilta viime vuonna.

Kotiin tultuamme grilli kuumaks, bratwurstit ja herkkusienet paistumaan ja punaviinipullo auki.
jälkiruuaks otimme olutta, ja parin tunnin päästä lähdimme Jensin baariin jatkamaan. Hyvä jätkä, sanoo asiakkaille että voitteko odottaa hetken, hän juttelee kavereidensa kanssa.
Siitä läksimme sitten hetken päästä irkkubaariin Hahnin kentän läheisyyteen, jossa pelasimme bilistä, joimme Guinnessiä - ehkä vähän liikaakiin - ja pidettiin hauskaa. No lopputuloksena oli tietysti sammuminen baarin sohvalle ja aamulla hyvä krapula.
Tsekkeihin lähtöki on nyt tällä hetkellä n. 4 tuntia myöhässä, saas ny nähä kuinka kauan se loppujen lopuks tulee olemaan, tai päästäänkö ollenkaan lähtöön :D

Hyvä kuvakin saatiin kuorsaavasta Viljamista, pitää laittaa tänne.

Joo-o..nyt sitte pakkaamaan tavaroita Prahan reissua varten.

Harasoo, tai jotai sinnepäin

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.