IRC-Galleria

Heräsin yöllä kun Joel tuli takaisin kämpille, ja löysin siinä samalla itseni hikilammikosta kun olin sammunut vaatteet päällä peiton alle, vaikka lupasin itselleni että makaan vain hetken ja käyn sitten sammuttamassa valot kämpästä ja hoidan tarvittavat iltapuhteet, mutta ei... damn bud light.
No sitten otettiin pari tuntia vielä unta ja sitten kävimme hakemassa Minnan ja Pipsan mukaan. Sitten alkoi matka kohti Key Westiä.

Kämpiltä matkaa Key Westiin oli semmoiset 220 mailia, johon sitten kului taukojen kanssa reipas 5 tuntia. Menis varmasti nopeemminkin ellei viimeiset 100 mailia olis yksikaistaista tietä molempiin suuntiin. Ehti kyllä kauemmin katsella maisemia jotka oli todella upeita. Parhaimmillaan 7 mailin pituisia siltoja rakennettu keskelle merta, turkoosia vettä, hienoja rantataloja ja itseäni - vanhaa itseoppinutta ornitologia - ihastuttavia vastaanlentäviä pelikaaneja. Upeeta!

Floridanniemen eteläisimpään kärkeen saavuttuamme pyöriskelimme ympäri kaupunkia katsellen maisemia. Kävimme maantieteellisesti eteläisimmässä kohdassa joka oli merkitty kivipaasilla, josta otettii sitten kuvat jokaisen seisten siinä vieressä. Tämän jälkeen kävimme USA:n eteläisimmällä biitsillä ottamassa aurinkoa ja nauttimassa pari olutta. Lämpömittari näytti 22 astetta ja aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta (hajotkaa Suomen pakkasiin :D). Ernest Hemingwayn kotitalon ohi ajettiin ja läksimme siitä etsimään motellia tyttöjen jäädessä vielä ottamaan aurinkoa. Suhteellisen halvan motellin löydyttyä noudimme tytöt, vaihdettiin vähän parempaa ylle ja mentiin katsomaan auringonlaskua paikkaan jossa ei ollut esteitä horisontissa, joten näki laskun todella hyvin. Yllättävän nopeesti se putos taivaalta, selvästi näki sen liikkuvan alaspäin.

Sitten nälkä yllätti joten lähdimme kävelemään keskustaan päin ja löysimme paikan jota motellinpitäjä oli suositellut. Muiden tilatessa salaattia itse repäisin kunnolla ja tilasin annoksen jossa oli jättikatkarapuja, hummeria ja delfiiniä. En kyllä ollut kovin vakuuttunut että se olisi ollut delfiiniä, maistui ja tuntui ihan lipeäkalalle, eikä oikeen hummerikaan maistunut hirveen hyvältä, eikä katkaravut. Paskan myivät :D noooh, ranskalaiset sentään oli ihan hyviä.

Jälkiruokaa rupesi tekemään mieli, joten lähdimme etsimään jotain kivannäköistä kuppilaa ja löysimme Fat Tuesday -nimisen baarin, jonka erikoisuutena oli slushie/slurry -drinkit joita oli yli 10 eri makua, ja ne tulivat valmiina hanasta. Tiskin takana näkyi myllyt jossa pyöri erivärisiä jäähilejuomia. Hyvää oli, ja ihan kiva juoma vaikka tulikin "jäätelöpäänsärkyä" muutaman kerran kun liian ahneesti joi :D Sopis kyllä loistavasti kuumalla säällä tuommonen juoma. Vaihdettiin sitten baaria, ja päädyimme johonkin perusjuottolaan jossa oli livebändi ja hyvä meno.

Baareja vaihdoimme vielä pari kertaa ja tulimme sitten takaisin Sloppy Joe'siin, jossa livebändi oli tullut takaisin tauolta ja hyvä meno jatkui. Jossain välissä sitten muisti pätkäs, taksilla kuulemma tultiin takas motellille ja sängystä heräsin aamulla krapulan kera.
Huoneet kävimme luovuttamassa, tytöt ehti vähän aikasemmin luovuttaa motellihuoneensa koska olivat juoneet selvästi vähemmän ja olivat kykeneväisiä lähtemään pyöräilemään ympäri kaupunkia. Me miehet suuntasimme sitten vielä kerran Fat Tuesdayhin juomaan tasottavat jäähilejuomat ja lähdimme rannan suuntaan johon oli sovittu treffit tyttöjen kanssa.
24,5 astetta lämmintä, pilvetön taivas ja noin tunnin auringonotto ilman aurinkorasvaa sai suomalaisen hennon valkoisen ihon punoittamaan oikein huolella :D en vain osaa. Nyt väri naamassa ja käsissä muistuttaa keitettyä rapua, ja otsanahkaa kiristää ihanasti.

Biitsin jälkeen päätimme ottaa suunnan takaisin kotiin, ja suunnitelmissa lähteä ajoissa ettei juututtais ruuhkaan. Arvioitiin että kahdelta kun lähdettäis niin ehdittäis n. 17-18 välillä takaisin, mutta kun yhtä kaistaa joutuu ajamaan 100 mailia edessä olevien hidastellessa ei sitten ehditykkään ruuhkan alta pois, joten olimme kotona vasta 19.30. Jännä ero täällä Suomen ruuhkiin verrattuna, että kun Suomessa on ruuhka nii silloin jonot seisovat, tai mennään alle 40km/h, mutta täällä mentiin ihan reipasta kyytiä ja vaikka on 6 kaistaa yhteen suuntaan niin kyllä se sen verran vaikuttaa että matka-aika pitenee tunti-puolellatoista.
Loppuilta sujuikin sitten rauhallisesti, kaupassa kävimme ruokia ostamassa ja kameraa yritimme löytää, mutta sen verran myöhäseen aikaan oltiin ettei olisi ehditty enään toiseen kamerakauppaan, niin sen ostaminen jää sitten huomiseksi.

Huomenna siis kamerakauppaan ja vaateostoksille, illalla sitten olis Nitro Jamit, elikkäs autoja ja rekkoja tuunattu suihkumoottoreilla, kiihdytyskisoja. Koulubussi jossa on 36 000 heppaa tehoa joiden avulla varttimaili menee parissa sekunnissa.

Mutta joo, kirjottelenpa sitten huomenna lisää. Moilo

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.