IRC-Galleria

SE^Katja

SE^Katja

Seminologi boogie woogie.

Outokumpu.Torstai 18.09.2008 13:34

Melkein viikko takana teurastamolla Outokummussa.

Herätys siis kello puoli kolme, varttia vaille neljäks HK:n teurastamolle. Muutama tunti orpona käsi lehmän pyllyssä, puoli yhdeksän paikkeilla luksusmökille ja loppupäivä laiskottelua. Suurin piirtein seitsemän pintaan yöunille. :D
Tää olis mahtavaakin mahtavampaa mikäli en olis opetellu kunnon rytmiä viimeisen vuoden..

Viikko on ollu ihan hauska, raskas mutta olennainen taitojen kannalta. Kaks ensimmäistä päivää olin valmis lähtemään kotiin itkemään ja vaihtamaan alaa, mutta nyt tuntuu jo ihan hyvältä. Siemennysprosentti on ollu kohtalainen, PAITSI ETTÄ valitettavasti mulla ei oo pistoletissa olkea ja lehmät lähtee tunnin päästä siemennyksestä järjestään jokainen teuraaksi. (Tai siis herkkurehujen koemaistajaks, niinkuin silmät kirkkaina niille väitän.)

Teurastamo itsessään.. hmm.. maanantaiaamu oli kieltämättä rankka, mua ahdisti hieman koko ajan olla siellä, vaikka lehmillä oli siellä kaikki hyvin. Tiistaina pääsin pakokauhuisesta tunteesta yli ja pystyin täysin keskittymään kaiveluun. Ne linjastojen putkat kaksin vieraan lehmän kanssa ei silti vieläkään houkuttele, eli luojalle kiitos, että päästään huomenna kotiin.

Okei, ei me täällä huvilalla (voi sika, mikä "mökki" meinaan!! 304 neliötä luksusta järvenrannalla, ah) olla pelkästään maattu ja laiskoteltu. Tiistaina käytiin Polvijärvellä tutustumassa kolme vuotta vanhaan robottinavettaan ja eilen oltiin pienellä porukalla (neljä ihmistä, miksiköhän?) Kolilla. Mä kiipesin itse, omin jaloin, Ukko-Kolille ja kävelin jopa pientä lenkkiä siellä. Jalat huusi hallelujaa niissä rappusissa, mutta sain kovakuntoisilta matkakumppaneiltani kannustusta, olin kuulemma urhea kun lähdin niiden mukaan. :)

Ja Helin kanssa ollaan heitetty tikkaa, hitto mikä laji! Koska meillä pitää olla myös vasen käsi olennaisessa tatsissa, ollaan heitetty myös vasemmalla. Oon kiistatta tyylikkäin heittäjä!

Mun on ikävä Ilkkaa, Maunoa ja Tyttiä. Sunnuntaiaamupäivästä on kuitenkin jo aikaa!
Niin joo, lisää ikääkin tulla tupsahti tiistaina, unohdin ite koko jutun, Ilsu muistutti heti aamulla.
Mun Kalis-kokoelma karttui. <33
Huomenna kotiin. <33

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.