IRC-Galleria

SE^Katja

SE^Katja

Seminologi boogie woogie.

Mersu.Torstai 09.10.2008 01:15

Viikonlopusta;
ensimmäinen poikahirvenvasa tältä vuodelta on nurin. Kävin raa-asti Ilkan kanssa paloittelemassa sitä. Musta oli säälittävän vähän hyötyä.
Ja unohdin kissat kylpyhuoneeseen sunnuntaina, kun kävin Kanniston kotieläintilalla Tiinan kanssa. Taannuttiin oikein kunnolla lapsuuteen, kun muutenkin vietettiin aikaa yhdessä. Ja Heli oli siellä töissä. Tosiaan kissat oli 7 tuntia vessassa. Olivat vähän tuhonneet vessapaperirullaa, mutta annettakoon se heille anteeksi.
Taas yksi kouluviikko hyvällä mallilla, huomenna päästään kotiin. Vielä on jäljellä JALOSTUSTA (kämppikseni on fanaattinen, se puhuu päivät yöt jalostuksen tärkeydestä, mikä taas ei oikein iskostu karjattoman mielen), vaikkei takanakaan oikein mitään. Tiistaina tultiin ja torstaina lähdetään.
Ens viikolla on syysloma, jee. Soittelin tänään Tepalle ja sovin meneväni maanantaina sen kyytiin. Mahtavaa. Olen aika innoissani. :)
Peki oli Ilsulla kylässä tänään. Me tietysti ihkutettiin Elmon kanssa, kuinka söpöä on kun meiän poikkikset voi treffata ilman meitäkin ja kiva kun ne on ystävystyny päläpälä.. Mutta onhan se kiva, prkl! :)
Sain aikaseks lähettää Simolle mailia tänään. Ilmeisesti oletan, että sitä kiinnostaa mun kuulumiset. :D
Meen Johannan kyydillä Outokumpuun syysloman jälkeen. Se on varmasti mukavampaa kuin matkustaa koulun autossa. Istun takapenkillä Marjon kanssa ja se on Pandan tehtaalla töissä. ;)
Käytiin eilen ulkona syömässä, pizzaa. Koululla oli tarjolla kissanruokastrokanoffia. Samalla reissulla tutustuttiin Mäntsälän erilaisiin liikkeisiin (Euromarket, eläinkauppa ja Rautia) ja pesetin Volvon Nesteellä. Ja kroppa kiittää. :)
Tänään olikin auto aamulla niin umpijäässä, että kiitin luojaani, ettei sitä tarvinnu tempasta tulille.
Talvi on tullut.

Huippis ratkes onneks tänään, jännitin mukana kovasti. Oikea voitti, Alice. <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.