IRC-Galleria

SE^Katja

SE^Katja

Seminologi boogie woogie.

Blogi

« Uudemmat -

Ohhoh, juhannus lähestyy.Sunnuntai 14.06.2009 16:57

En kyllä pidä oikeaa päiväkirjaanikaan tämän useammin päivitettynä.

Elikä,
jep, valmistun. Ensi keskiviikkona on juhlat, äiti järjestää. Pitäis muuten selvittää netistä mitä Ville Vallaton -drinkkiin tulee..

Ammattinäyttökokeet oli oikeastaan vaikeat ja vaativat, mutta niistä selvittiin paremmin kuin uskalsin toivoa, eli läpi pääsin, enkä edes hiponut rimaa. Myös ne prosentit on nyt lähteny nousuun, että hyvältä vaikuttaa. Työsopimusta on nyt ainakin elokuun loppuun ja jotenkin tuntuu, että senkin jälkeen töitä riittäis.

Tänään on kyllä poikkeuksellisesti vapaapäivä, istun siis Laurilassa koneella ja idlaan sekä kalleriassa että puukissa, noloa mutta haluan tuntea itseni jälleen nuoreksi. Ilsu laittaa kolmevitosta kuntoon Pappan kans ja ulkona on kylmä, niin en tosiaan jaksa seistä siinä vieressä ihastelemassa. :)

Oon ollu jo kaksissa häissä tänä kesänä ja tätä myöten päässyt myös yli omasta hääkuumeestani. Jukan häät oli kyllä Miehikkälässä aivan ihanat! Pyörsin kaikki periaatteeni ja osallistuin jopa hääleikkeihin, olin mukana ryöstämässä sulhasta. :) Heinäkuussa olis tarkoitus mennä taas kaakon suunnalle, mutta sillä kertaa ei oo tiedossa häitä. Kai!

Töihin ei nyt kuulu muuta uutta, kuin että kolaroin hieman Corsalla ja ajelen tällä hetkellä kollegan Puntolla. Ai ai, mikä arvonalennus, mutta toisaalta ansaittu. Muuten ei käyny pahasti, mulle tuli kuhmu päähän (ja muisti meni!) ja kilpakumppanille mustelma ranteeseen. Maksoin juuri sakkoni, kymmenen päiväsakkoa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Ei paha, kun vahingoilta säästyttiin, autojahan saa aina uusia. Ilmesesti firman linja on sama, koska en oo ainakaan vielä saanu potkuja...

Olen rakastunut Emiliana Torriniin ja tilasin kaikki kolme ilmestynyttä albumia itelleni äsken valmistujaislahjaksi. Nam. :)
Jungle Drum. <33

Meidän kissat on edelleen kultamuruja! <3

Paniiik.Maanantai 30.03.2009 00:36

Oon herkkis, taitaa olla se aika vuodesta.
Ne perheenlisäys ja häät nyt niinku jotenkin vainoaa. :) Ehkä ens viikonlopun menoilla (häät) on vaikutusta asiaan. Jos tää menis ohi?

Tai ehkä vaan koulu ahdistaa. Huomenna ja ylihuomenna on taas ammattinäyttöjä teurastamolla edessä. Sydän tuntuu pakahtuvan jännityksestä. ÄÄÄÄÄÄÄ.
Hyvin ne menee, vastaan vaan kaikkiin kohtiin oikein. :)

Mun pitäis olla nukkumassa.

Taas.Maanantai 23.03.2009 22:43

Mänttilässä.
Ilmeisesti en saa aikaiseksi kirjoittaa blogia kun Johannan koneella ja koulussa. Öh, uusia? Oon viimeiset reilun neljä kuukautta ollu töissä, ensin pareittain ja lopulta yksinäni. Ajelen viimevuotisella Opel Sorsalla ja siemennän lehmiä minkä kerkiän. Suorastaan rakastan työtäni. :)
1. saan asua kotona
2. saan olla lehmien kanssa
3. saan ajella autolla juur melkein niin paljon kun viittin
4. nään välillä ihmisiäkin
5. olen unelma-ammatissani

Mitäpä muita perusteluja tarvitte? :)
Okei, voin myöntää, ettei mun ensimmäiset uusimattomuusprosentit ollu kauheenkaan kaksiset, mutta "ensimmäisten prosenttien pitää ollakin huonot, ettei heti alussa niin ylpisty". Ei masennuta!

Tai kuulumisia?
No, suunnittelen häitä ja perheenlisäystä. LEIKISTI.

Kumpu.Keskiviikko 19.11.2008 14:11

Taas Outokummussa, viimeinen teurastamoviikko käsillä.
Perjantaiaamu on sitten viimeinen harjoituspäivä ja seuraavat kaivelut tapahtuu kentällä. Vaikka hirvittääkin, niin kovasti innostaakin. :) Pöllin Annukalta tietokoneen koko ajan, että voin etsiä joululahjoja netistä ja seurata Galleriaa ja Facebookkia. Annukan pitäis tehdä opinnäytetyötä (loppusemi perjantaina) mut nää mun hommat on huomattavasti tärkeämpiä.
Lahjalista näyttää aika hyvältä, suurin ongelma taitaa olla Ilsun lahjan kanssa. Mutta enköhän mä jotakin keksi. :) Joulu alkaa olla muutenkin suunniteltu, mennään kissojen kanssa Eevalaan ja joulupäivänä palataan kotiin. Nyt ei tarvi joulustakaan stressata kun suunnittelee sen hyvissä ajoin. Mun ainoa ongelma on rahanpuute, mutta onneks Ilkka saa mehevän veronpalautuksen, niin pysyy tää meidän talous balanssissa.
Mun pitäis mennä suihkuun. Meillä alkaa oppitunnit yhdeltä, ja oon ainoa joka haisee. Mun pitäis myös lukea jalostusta, kun ens viikolla siitä on maailman vaikein koe.
Ens viikko on viimeinen lähiopetusviikko!! Joulukuun alussa meen Pieksämäelle Sonnihoviin töihin ja torstaina (neljäs päivä) mennään mahtavan (kaikkii inanii) porukan kanssa Turkuun Ilo joka elättelöö -iltamiin. Ne onkin viimeisiä suruttomia nuoruuspäiviä, maanantaina (kahdeksas) alottelen sitten NE TYÖT.
Kaikki on suht ok. Ei mulle kuulu mitään ihmeellistä. Oon mukavasti panostanu tähän koulunkäyntiin, enkä oo vapaa-ajallakaan puuhaillu mitään kummempia. Seuraava projekti taitaa olla netin hommaaminen meille kotiin.
Jos joku jäi vaivaamaan tai kertomatta, niin ottakaa yhteyttä. Oon ite siinä nykyään niin kovin laiska. :)

Ilikkaa ikävä.Tiistai 04.11.2008 22:06
And I'm so lonely your not here with me

I just wanna come home

PeeAa.Tiistai 28.10.2008 19:26

Pitkästä aikaa. Heti viime päiväkirjamerkinnän jälkeen olin teatterissa, Tampereella. Suosittelen kaikille Alivuokralaista, se oli suorastaan mahtava!
Takana on syysloma (tietokoneeton) joten olin ja relasin vaan. Olin kahtena päivänä Tepan mukana ja varmistuin siitä, että keinosiemennys on tuleva alani. Meillä oli oikein mukavat päivät ja ammatti suorastaan esitteli kaikki hyvät puolensa. Syyslomalla hengasin myös Laitumella, näin poikia ja koko lauantain pyhitin Ellulleni. En ees kuullu mitään jänniä uusia juoruja! Ainakaan mitään, mitä tänne voisi kirjoittaa. ;)
Sunnuntaina lähdettiin kohti Outokumpua ja teurastamoa. Viikko meni ihan hyvin, olin ahkera ja tehokas etc. etc. ;DD Siellä ei tapahtunu mitään kummempia. Teurastamoviikon aikana Ilsu kävi Tampereella ostamassa meille 200 litran pakastimen. Se on nyt jo yli puolillaan lihaa. :) Ja rakas siskoni oli Sub-TV:n chatissa vieraana, puhumassa FairTrade -asiaa. LOOL.
Ilsu on ollut metsällä ja miehet on olleet suuria, urheita metsästäjiä. Viime sunnuntaina oli akkojen jahti, olin ainoana urheana naisena mukana. Muut naiset oli pelästynyt säätä, tai niillä oli muka jotain muuta tekemistä. Mäkin laiskottelin, olin Ilsun kanssa passissa. Naapuripassissa Jukka ampui poikavasan. Näin, jee! Nylkeminen oli se jännin osa. Ilsu veti puukolla sormeen, laastaroin. Antero veti puukolla sormeen, laastaroin senkin. Antero lähti kyllä samantien arvauskeskukseen, sen olikin sitten pikkurillistä vioittunut jänne ja hermo. Ja teurastamolla hajos vielä sähkövinssikin, eivät meinanneet saada äijät lihaa ROIKKUMAAN.
Sunnuntaina oli myös huippujännät kunnallisvaalit; appiukko pääsi läpi, onnea vaan. :)
Siinä oli kaikki lyhyesti ja ytimekkäästi. Mitäs sulle kuuluu?

PS. Olen aivan totaalisen perseaukinen. Onneks Ilsukin on, niin ei tuu pintaan mitään kateuden tunteita. ;))


SAIN KAISALTA SÄHKÖPOSTIA. SIINÄ OLI NIIN PALJON UUTTA ASIAA, ETTÄ SE ON PAKKO LAITTAA TÄNNE.

MIKÄ ON LEHMÄ?
Tietoa lehmästä (poika 10v):

Lehmä on kotieläin... Mutta on niitä talojen ulkopuolellakin. Ne asuvat
usein maalla mutta tulevat kaupunkiin kuolemaan, mutta siitä ne eivät
päätä itse.

Lehmällä on seitsemän sivua, yläpuoli, alapuoli, ylempi puoli, alempi
puoli, oikea puoli, vasen puoli ja sisin puoli.

Ylemmällä puolella on pää, se on siksi, jotta sarvet voivat kiinnittyä
siihen. Sarvet ovat sarvesta ja ne ovat vain koristuksena. Niitä ei voi
liikuttaa, mutta korvia voi. Ne ovat sarvien sivuilla.

Lehmällä on kaksi reikää pään edessä, niitä kutsutaan lehmän silmiksi.
Lehmän suuta kutsutaan turvaksi sen takia, jotta ne voivat sanoa muu ...

Alemmalla puolella on häntä, sitä käytetään kärpästen hätistämiseen, jotta
ne eivät kulkeudu maitoon ja huku. Yläpuolella, oikealla puolella ja
vasemmalla puolella, on vain tukkaa. Sitä kutusutaan lehmän tukaksi, ja se
on aina samanvärinen kuin lehmäkin. Lehmän väri on kirjava.

Alin puoli on tärkein, koska siellä heiluvat maidot. Kun meijeristi avaa
kraanan, maito juoksee ulos. Kun maitoa heilutetaan, siitä tulee hapanta,
mutta miten se tapahtuu, en ole vielä oppinut.

Lehmällä on neljä jalkaa, niitä kutsutaan sorkkaraudoiksi, ja niitä voi
käyttää myös naulojen vetämiseen.

Lehmä ei syö hyvin paljon, mutta kun se syö paljon, silloin se syö aina
kaksi kertaa päivässä. Lihavat lehmät antavat maitoa, mutta kun lehmällä
on vatsa kipeä, se antaa juustoa. Juustossa on reikiä, mutta miten
ne tekevät juustoon reikiä, sitä minä en vielä ole oppinut.

Lehmällä on hyvä hajuaisti, voimme haistaa lehmät kaukaa.

Lehmän lapsia kutsutaan vasikoiksi. Vasikoiden isä on sonni, kuten myös
lehmän mies. Sonni ei anna maitoa, joten sentakia se ei ole nisäkäs.

Niitä jotka hakevat lehmät kun ne tulevat vanhoiksi, kutsutaan
lehmänvangitsijoiksi. Ne istuvat usein auton edessä. Niin lehmät
lahdataan, maito laitetaan tetroihin, ja me ostamme maidon kaupasta.
Lehmän neljä jalkaa lähetetään puusepälle, sitä kutsutaan uusiokäytöksi.

Kuten huomaatte, lehmä on erittäin hyödyllinen eläin, ja tämän vuoksi
minä pidän lehmistä valtavasti.

Opettajan kommentti: en ole koskaan lukenut vastaavaa!

Mersu.Torstai 09.10.2008 01:15

Viikonlopusta;
ensimmäinen poikahirvenvasa tältä vuodelta on nurin. Kävin raa-asti Ilkan kanssa paloittelemassa sitä. Musta oli säälittävän vähän hyötyä.
Ja unohdin kissat kylpyhuoneeseen sunnuntaina, kun kävin Kanniston kotieläintilalla Tiinan kanssa. Taannuttiin oikein kunnolla lapsuuteen, kun muutenkin vietettiin aikaa yhdessä. Ja Heli oli siellä töissä. Tosiaan kissat oli 7 tuntia vessassa. Olivat vähän tuhonneet vessapaperirullaa, mutta annettakoon se heille anteeksi.
Taas yksi kouluviikko hyvällä mallilla, huomenna päästään kotiin. Vielä on jäljellä JALOSTUSTA (kämppikseni on fanaattinen, se puhuu päivät yöt jalostuksen tärkeydestä, mikä taas ei oikein iskostu karjattoman mielen), vaikkei takanakaan oikein mitään. Tiistaina tultiin ja torstaina lähdetään.
Ens viikolla on syysloma, jee. Soittelin tänään Tepalle ja sovin meneväni maanantaina sen kyytiin. Mahtavaa. Olen aika innoissani. :)
Peki oli Ilsulla kylässä tänään. Me tietysti ihkutettiin Elmon kanssa, kuinka söpöä on kun meiän poikkikset voi treffata ilman meitäkin ja kiva kun ne on ystävystyny päläpälä.. Mutta onhan se kiva, prkl! :)
Sain aikaseks lähettää Simolle mailia tänään. Ilmeisesti oletan, että sitä kiinnostaa mun kuulumiset. :D
Meen Johannan kyydillä Outokumpuun syysloman jälkeen. Se on varmasti mukavampaa kuin matkustaa koulun autossa. Istun takapenkillä Marjon kanssa ja se on Pandan tehtaalla töissä. ;)
Käytiin eilen ulkona syömässä, pizzaa. Koululla oli tarjolla kissanruokastrokanoffia. Samalla reissulla tutustuttiin Mäntsälän erilaisiin liikkeisiin (Euromarket, eläinkauppa ja Rautia) ja pesetin Volvon Nesteellä. Ja kroppa kiittää. :)
Tänään olikin auto aamulla niin umpijäässä, että kiitin luojaani, ettei sitä tarvinnu tempasta tulille.
Talvi on tullut.

Huippis ratkes onneks tänään, jännitin mukana kovasti. Oikea voitti, Alice. <3

Anoppila.Maanantai 06.10.2008 15:57

Oon päivittämässä konetta. Voi kun meilläkin olis kotona netti.

Oltiin perjantaina teatterissa, Koskissa. Käytiin katsomassa Pyhä yksinkertaisuus, oikein ensi-illassa. Suosittelen kaikille, se on suorastaan huippu!

"Rakastan sua vaikka työstä se käy,
rakastan sua vaikkei se aina näy.
Rakastan sua tässä maailmassa hirveessä,
rakastan sua vaikka hampaat irvessä."
TAI JOTAIN SINNEPÄIN.

Koskilainen ei oo homo!

Mammuttihirsi.fiTiistai 30.09.2008 22:50

Ilsu on löytäny meille talon, mistähän me löydettäis siihen rahat?

Oltiin eilen luovuttamassa verta, tosin mä en luovuttanu. Menin pölhöyksissäni sinne koittamaan, vaikka oon ollu kahden viikon sisällä nuhassa. No, Ilsu teki päivän hyvän työn ja mä teen sen sitten lokakuussa, kun Veripalvelu tulee taas Koskiin. Ihan kiva kokemus, nähtiin Tepakin.

Viikko taas edellisestä päiväkirjamerkinnästä, onkohan jotain jännää tapahtunut? Viime viikko oli tosiaan rauhallinen, palauduttiin teurastamoviikosta kun kohdunkaulat poikimisesta. Vitsi kun joku kirjottais näitä seminologivertauksia ylös!
Tällä viikolla tulee olemaan enemmän demonstraatioaktiviteettia, tänään tutkittiin munasarjoja klinikalla, huomenna siemennetään laatikoita ja torstaina leikitään luokassa. Se on jännintä, meillä on typpipöntö, seminologilaukku, tietokone ja tällä viikolla jopa navigaattori!

Viikko aikaa oli tosiaan ensimmäinen koe, Pirjo oli todella lepsu opettaja tarkastaessaan niitä. Mikäli joku tehtävä oli osoittautunut isolle osalle luokkaa vaikeaksi, sitä ei otettu huomioon ollenkaan. Näitä tehtäviä oli kolme. Meitsillekin pamahti vitonen. :) Ne, joihin en osannu vastata, ei vaikuttanutkaan numeroon. Voi kun huominen koe menis samanlailla. Pitäis lukea ja mä vaan blogitan Galtsuun, damn!
Johanna lukee meille muistiinpanoja ääneen ja me vaan kalleriairkataan.

Ha, nähtiin aamulla Torsti kun tultiin. Sillä oli enemmän ihmettelemistä mystisessä punaisessa Nissanissa Oitintiellä aamutuimaan, kuin mulla sen Hiacessa. Sit se ei malttanu ohittaa motarilla, että se pääsi kyttäämään meitä.

Mulla on ämpärillinen luumuja, en tiedä mihin joudun niiden kanssa. Ainakin vessaan, that´s for sure.

Kuulumisia.Tiistai 23.09.2008 23:20

Päivä kalvosulkeisia takana taas tutussa luokassa Tiilitalon yläkerrassa.
Tuntuu paremmalta kun teurastamolla pyöriminen.

Tehtiin päätöksiä ja mä henkilökohtaisesti tulen pitämään ensin syysloman ja sen jälkeen menen viikoksi taas harjoittelemaan teurastamolle. En tiä kumminpäin se olis mielenterveydelle parempi, mutta nyt kävi näin. Tosiasia on, että mua ahdistaa mennä sinne taas. Piste.

Odotan sitä pänttäämiseen kyllästymistä ja luokassa istumiseen kyllästymistä, koska silloin kunnon action on tosiaan poikaa. Ehkä ehdin tässä parissa viikossa jo saada tarpeekseni.
Tai yksinkertaisesti lakkaan murehtimasta ja meen mihin käsketään ja koska käsketään.
Ja opiskelen innolla ja osaan kaiken sikahyvin!

Mulla on PMS ja paha mieli koko ajan, rasittaa. Ja tiuskin Ilsullekin, ei hyvä! Ei jaksa oikein kiinnostaa mikään ja Pirjo pelottelee torstain kokeilla, vaikken uskokaan että siitä tulee mitään ylitsepääsemättömän vaikeaa. Silti täytyis lukee lisääntymisfysiologiaa.

Tänään tehtiin jotain MaestroJuhanin eläinlääketieteellisiä tehtäviä, tutkittiin pressun alla kymmenen kohtua ja kirjotettiin omat arviomme ylös. No, ei ne kaikki ihan mettään menneet, mutta ei ne kaikki ihan kohdallekaan osunu. Pahinta oli se, että tiesin ite paperille kirjoittaessani, että arvaan, etten tiedä varmaks. Mun pitäis tietää mitä mun sormet näkee!

Kello on jo niin paljon, että saa mennä sänkyyn. Oon kuitenkin heränny ennen viittä (tiskaamaan ennen lähtöä nääs ;P). Ja voin ottaa kansion mukaan sänkyyn, jos tieto tarttuis tyynyn läpi päähän mun nukkuessa.

Ja niin! Luulin jo, että mun rutto olis helpottanu. Mut ei, sain tän keuhkokuppapöhön takaisin ja entistä pahempana.

Ps. En nähny perjantaina Australian Sinkkumallille Morsianta (oon oikeesti saanu sen ulos suustani tossa muodossa täysin vahingossa) ja se ratkes! CRAP. Heli hakkeroi mulle netistä tiedon, että Eboni voitti. Crap sekin. Mut tänään alko kauden -06 uusinnat, nam.

KÖYHÄÄ!
« Uudemmat -