IRC-Galleria

SE^Katja

SE^Katja

Seminologi boogie woogie.

Blogimerkintä

« Uudempi -

Ohhoh, juhannus lähestyy.Sunnuntai 14.06.2009 16:57

En kyllä pidä oikeaa päiväkirjaanikaan tämän useammin päivitettynä.

Elikä,
jep, valmistun. Ensi keskiviikkona on juhlat, äiti järjestää. Pitäis muuten selvittää netistä mitä Ville Vallaton -drinkkiin tulee..

Ammattinäyttökokeet oli oikeastaan vaikeat ja vaativat, mutta niistä selvittiin paremmin kuin uskalsin toivoa, eli läpi pääsin, enkä edes hiponut rimaa. Myös ne prosentit on nyt lähteny nousuun, että hyvältä vaikuttaa. Työsopimusta on nyt ainakin elokuun loppuun ja jotenkin tuntuu, että senkin jälkeen töitä riittäis.

Tänään on kyllä poikkeuksellisesti vapaapäivä, istun siis Laurilassa koneella ja idlaan sekä kalleriassa että puukissa, noloa mutta haluan tuntea itseni jälleen nuoreksi. Ilsu laittaa kolmevitosta kuntoon Pappan kans ja ulkona on kylmä, niin en tosiaan jaksa seistä siinä vieressä ihastelemassa. :)

Oon ollu jo kaksissa häissä tänä kesänä ja tätä myöten päässyt myös yli omasta hääkuumeestani. Jukan häät oli kyllä Miehikkälässä aivan ihanat! Pyörsin kaikki periaatteeni ja osallistuin jopa hääleikkeihin, olin mukana ryöstämässä sulhasta. :) Heinäkuussa olis tarkoitus mennä taas kaakon suunnalle, mutta sillä kertaa ei oo tiedossa häitä. Kai!

Töihin ei nyt kuulu muuta uutta, kuin että kolaroin hieman Corsalla ja ajelen tällä hetkellä kollegan Puntolla. Ai ai, mikä arvonalennus, mutta toisaalta ansaittu. Muuten ei käyny pahasti, mulle tuli kuhmu päähän (ja muisti meni!) ja kilpakumppanille mustelma ranteeseen. Maksoin juuri sakkoni, kymmenen päiväsakkoa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Ei paha, kun vahingoilta säästyttiin, autojahan saa aina uusia. Ilmesesti firman linja on sama, koska en oo ainakaan vielä saanu potkuja...

Olen rakastunut Emiliana Torriniin ja tilasin kaikki kolme ilmestynyttä albumia itelleni äsken valmistujaislahjaksi. Nam. :)
Jungle Drum. <33

Meidän kissat on edelleen kultamuruja! <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.