IRC-Galleria

SE^Katja

SE^Katja

Seminologi boogie woogie.

Kuulumisia.Tiistai 23.09.2008 23:20

Päivä kalvosulkeisia takana taas tutussa luokassa Tiilitalon yläkerrassa.
Tuntuu paremmalta kun teurastamolla pyöriminen.

Tehtiin päätöksiä ja mä henkilökohtaisesti tulen pitämään ensin syysloman ja sen jälkeen menen viikoksi taas harjoittelemaan teurastamolle. En tiä kumminpäin se olis mielenterveydelle parempi, mutta nyt kävi näin. Tosiasia on, että mua ahdistaa mennä sinne taas. Piste.

Odotan sitä pänttäämiseen kyllästymistä ja luokassa istumiseen kyllästymistä, koska silloin kunnon action on tosiaan poikaa. Ehkä ehdin tässä parissa viikossa jo saada tarpeekseni.
Tai yksinkertaisesti lakkaan murehtimasta ja meen mihin käsketään ja koska käsketään.
Ja opiskelen innolla ja osaan kaiken sikahyvin!

Mulla on PMS ja paha mieli koko ajan, rasittaa. Ja tiuskin Ilsullekin, ei hyvä! Ei jaksa oikein kiinnostaa mikään ja Pirjo pelottelee torstain kokeilla, vaikken uskokaan että siitä tulee mitään ylitsepääsemättömän vaikeaa. Silti täytyis lukee lisääntymisfysiologiaa.

Tänään tehtiin jotain MaestroJuhanin eläinlääketieteellisiä tehtäviä, tutkittiin pressun alla kymmenen kohtua ja kirjotettiin omat arviomme ylös. No, ei ne kaikki ihan mettään menneet, mutta ei ne kaikki ihan kohdallekaan osunu. Pahinta oli se, että tiesin ite paperille kirjoittaessani, että arvaan, etten tiedä varmaks. Mun pitäis tietää mitä mun sormet näkee!

Kello on jo niin paljon, että saa mennä sänkyyn. Oon kuitenkin heränny ennen viittä (tiskaamaan ennen lähtöä nääs ;P). Ja voin ottaa kansion mukaan sänkyyn, jos tieto tarttuis tyynyn läpi päähän mun nukkuessa.

Ja niin! Luulin jo, että mun rutto olis helpottanu. Mut ei, sain tän keuhkokuppapöhön takaisin ja entistä pahempana.

Ps. En nähny perjantaina Australian Sinkkumallille Morsianta (oon oikeesti saanu sen ulos suustani tossa muodossa täysin vahingossa) ja se ratkes! CRAP. Heli hakkeroi mulle netistä tiedon, että Eboni voitti. Crap sekin. Mut tänään alko kauden -06 uusinnat, nam.

KÖYHÄÄ!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.