IRC-Galleria

EuroviisuistaSunnuntai 25.05.2008 01:49

Tässä näitä katellessa vois heitellä jotain kommenttia

Eli SUOMI - öö öö, ainakin ne.. veti asenteella, ja suomeks. Siitä pisteitä multa, kyllä mä toivoisin et ne pärjäis. Mutta ei ne varmaan pärjää. Ite biisistä en sinänsä tykkää, inhoan sen laulajan ääntä ja näin.

BOSNIA-HERTSEGOVINALLE sen sijaan oon useamman kuuntelun perusteella lämmenny, se on aivan ihana. <3 Ite biisi ei oo ehkä mikään kummonen, mutta se esitys on tosi aww. "Laulaja Laka kielsi tulemasta alas parvekkeelta..." Mahtavat sanat, kumpa vaan muistaisin ne kunnolla.

LATVIA - Ihan superhyi. Tuo on jo katsojien aliarviointia, yäk. Ehkä huonoin kertosäe ikinä. Ja siinä annetaan se kuva, että merirosvous olis jotenkin miellyttävää, siis niille rosvoille. Ei tollasta biisiä olis ikinä tehty, ellei PotC-leffat olis niin suosittuja - ja toi laulaja oli niin säälittävä merirosvona, jos vertaa vaikka Johnny Deppiin. Häpeän niiden puolesta. Sopis paremmin lastenlauluks kun viisuihin.

GEORGIA - Oi vau, tällasia kappaleita pitäis saada lisää viisuihin. Sokea laulajatar, joka vieläpä laulaa hyvin, ottaa kantaa rauhan puolesta. Jos mä saisin valita, tässä olis tän vuoden voittaja - valitettavasti vaan ei taida olla.

UKRAINA - Hyi oikeasti, en tajua miksi tätä on hehkutettu niin paljon. Koko esityksen pointti on laulajan vartalo.

SERBIA - Aivan mahtavan kaunista, en panis pahakseni, jos voittaisivat toisen kerran peräkkäin.

VENÄJÄ - Tykkäsin Dimasta tosi tosi paljon kaks vuotta sitten, mutta nyt en niin paljon. Biisi on jotenkin väkinäinen. Silti soisin Venäjälle voiton, Dima on kumminkin aika ihana. (:

NORJA - Oi ihanaa, biisi on ihan kiva ja varsinkin laulaja on upea, jotenkin sympaattinen.

Romania, Iso-Britannia, Israel, Kroatia, Ruotsi
> Boring

Islanti, Saksa, Puola, Turkki, Tanska, Ranska, Kreikka, Espanja ---> Hyi

Albania, Armenia, Portugali, Azerbaidzan
> Ok

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.