IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 01.06.2009 02:22

Huomenna töihin. O.o

Loma. Sunnuntai 31.05.2009 02:19

Kokeet:

Enkku 3 --> 7½ (Kröhöm...)
Saksa 2 --> 9+
Espanja 3 --> 10-
Filosofia 2 --> 10-
Et 2 --> 10-
Matikka 5 --> 10

En voi millään uskoa, että sain matikan kokeesta täydet pisteet. Mutta luin oikeesti NIIN paljon siihen, että ansaitsen nyt kyllä tämän jonkin asteisen itsetyytyväisyyden tunteen.

Todistus

Tutkielma (tämä energiakurssi kyseessä) S
At 1 S
ENA3 8
SAB23 10
EAB33 10
FF2 10
ET2 10
MAA5 10

Jee. :))

Oli hassu päivä, mun shoppaamiset ei menny oikein niin kun piti, eikä kahviloissa istumisetkaan. Huono tuuri vähän kaikessa. Paitsi Ursula nyt illalla oli kyllä aww. Lämmin <3 Meri <3

Sit onnistuin vähän käräyttämään ihoni eilen Suokissa, mutta en edes pahasti (alkaa näyttää jo jonkinlaiselta rusketukselta vaaleanpunaisuuden sijaan) siihen nähden, että olin ihan koko iltapäivän ja illan auringossa ilman aurinkorasvaa. Oli silti kivaa olla siellä, ihan täydellinen ilma. Ympäristö tarjosi oivan tilaisuuden Tolkien-hehkutukseen (mäkinen, vihreän vehreä maasto... Mitä muuta siitä voisi tulla mieleen? Ihan varmasti, jos oltaisiin kierretty niiden kukkuloiden toiselle puolelle, siellä olisi ollut pieniä, pyöreitä ovia... <3).

Törmäsin tänään mun koululaisiin... Imago taisi vähän kärsiä, kun oli päällä lyhyt, valkonen mekko ja punanen huivi.. :P Oli vaan liian kuuma pukeutua mustaan. :D


[Ei aihetta]Perjantai 29.05.2009 05:20

Huomenna Suokki-piknik <3
Mut pitäiskö mun oikeesti mennä nukkumaan, kun ei tarvi enää lukee eikä mitään.. Oon kyl vähän pihalla huomisesta.

Outo päiväPerjantai 29.05.2009 05:09

Oikeasti.
Vika koe koko vuonna. Outoa.
Sit eka piknik tänä vuonna, oli kivaa. <3 Se kyl meni vähän niin, et "Olis kiva, jos paistais aurinko." ---> "Olis muuten kiva, jos noi pilvet ei ois sadepilviä." ---> "OLIS MUUTEN KIVA, jos täällä ei satais." ----> "KAHVILAAN!!!"
Mut jee, muuten oli hauskaa. <3
Ja käytiin vähän fiilistelemässä vanhoja ja oli awww ihanaa nähdä yksi ihminen ja kuulla, mitä kaikkea niille kuuluu ilman meitä ihania parhaita ja näin. Aww. Tuli hassu olo siitä, mutta hyvällä tavalla. Tuli hyvällä tavalla sellanen olo, että jee, toi oli toi vaihe mun elämää ja se oli jees ja nyt oon päässyt eteenpäin ja nykynenkin on jees. Todellakin haluan olla mieluummin nykyisessä. :) Se on hyvä tietää, ja silti vanhaa ei tarvitse muistella pahalla.
Koittakaapa tajuta. :D


Ja niin, sit Kamppi-hengaus KAHESTI tänään... Mun kaverit turmelee mut. Mut toinen oli vaan kahvilahengaus, joka sattui osumaan Kamppiin paremman puutteessa, ja oli aika jees. Tuntuu vaan oudolta, kun voi tehä just tän, että kun treeneistä lähtiessä jää joku juttu kesken kaverin kanssa, niin voi vaan mennä teekupin ääreen jatkamaan. Ei tarvitse paniikissa juosta kotiin lukemaan kokeeseen tai tekemään läksyjä.

Ja palkitsin itseni tästä jaksosta ostamalla levyn. <3 Palkitsin, ennen kun huomenna mahdollisesti kuolen häpeästä, kun saan saksan, enkun ja matikan kokeet takasin. Ne ei menny ihan niin kun piti. Eikä tää filosofiakaan menny ihan niin kun piti, mut ei nyt niin hirveän huonostikaan.

Koeviikko 6/6Torstai 28.05.2009 14:38

Se on ohi, en voi uskoa. Tulee vasta vähitellen tää onnentunne. Toisaalta on haikeekin olo. Huomenna enää palautukset, ja sit todistusten jako ja sit... ei mitään. Tuntuu oikeestaan aika kamalalta. Tyhjältä. Pahalta.


Filosofia meni sillai, ei ihan niin hyvin kun olisin toivonut. Ekasta osasta en saa lähellekään täysin pisteitä, esseeseen sen sijaan olin tosi tyytyväinen. Mulla kävi tuuri sen aiheen kanssa, tosi, tosi hyvä tuuri. Saatiin etukäteen 10 kysymystä, joista kaksi tuli ja toiseen vastattiin, ja sieltä osui juuri se, jota toivoin kaikkein eniten. :)) <3


Sit näin tänään jotain, mitä en osaa ollenkaan tulkita ja mistä mulla on aika ahdistunut olo, mutta koitan nyt leikkiä, ettei se ollut mitään ja olla ajattelematta sitä. En halua uskoa, että asia on niin kun sen pahimmillaan voi tulkita. En ainakaan aio antaa sen pilata mun elämää nyt. En muutenkaan haluisi uskoa, että oon taas päästänyt itseni tähän tilanteeseen.

[Ei aihetta]Torstai 28.05.2009 04:59

Aaaaaaa, en hallitse näitä kokonaisuuksia yhtään. O.O

Koeviikko 5/6Torstai 28.05.2009 00:25

Et ei ollut mikään paha. Ekasta osasta pitäisi tulla 5/6, tai jos maikka ei oo hirmu ankara niin 5½. Esseestä on paha mennä sanomaan mitään, mutta ainakin tykkäsin aiheesta... Ja tekstiähän tuli. Tuollainen kuuden sivun verran. Eli enköhän saa siitä aika paljon pisteitä, ainakin se 4, toivottavasti enemmän.

Mutta en JAKSA lukea filosofiaa, mun pää kuolee. :(
Noh, vika koe tänä vuonna. <3


Minkä takia muuten kolme viidestä ENA5-kurssista on kolmannessa jaksossa ensi vuonna?? En tykkää. :((((

Koeviikko 4/6Tiistai 26.05.2009 02:09

Matsku ei ollu niin paha kun pelkäsin, asiat ehti taas maagisesti järjestyä päässä yön aikana. <3 Ei se silti mennyt hyvin, kun en vieläkään tajua niitä tason yhtälöitä, enkä siinä yhessä tehtävässä ollu ollenkaan varma, mikä luku pitää sijottaa mihinkin kohtaan sitä kaavaa. Mulla pitäisi (huom, pitäisi) olla kumminkin neljä tehtävää seittemästä aika varmasti oikein, ellen oo säätäny jotain ihan omaa. O.o Kai sillä saa jonkun siedettävän numeron.

[Ei aihetta]Lauantai 23.05.2009 03:29

Ai niin. Mun energiakurssi on vihdoin VALMIS, eli jos nyt pääsen kaikista kokeista läpi, saan tänä vuonna sen 36 kurssia kasaan. :)

[Ei aihetta]Lauantai 23.05.2009 03:25

:DDDDDDDDD

Tajusin mun kurssitarjottimesta asian, joka on niin järjetön, etten voi mitään muuta kun nauraa. :DDDDD
Ens vuonna kyllä itken.