IRC-Galleria

Hohhoijaa...Torstai 06.03.2008 16:16

9 paikkaa soitettu läpi. Kahdesta sanottu, että on harkittu ja lähempänä keväällä tietävät enemmän(toinen otti yhteystiedot ylös). Ja yhdestä sanottiin, että ei oo kovin innokkaita ottamaan, mutta käskivät käymään kuitenki (vastaus oli tosta vikasta suunnilleen tämä. "Noooooh. Ei me nyt oikiastaan olla kovin innokkaita, muttaaaaah..tuu ny käymään vaikka." ..en nyt sit tiedä kuulostaako lupaavalta vai ei...:DD )

Oppisopimus kyselyt on aina yhtä perseestä, ku se on melko perseestä olevaa hommaa työnantajan kannalta. Se joutuu lähes osaamattomalle maksamaan tes:n mukaasta palkkaa ja saa vaan muutaman satasen kuussa jotain tukia.

Noh...jatkan silti yrittämistä. Onhan noita korjaamoja täälä vielä kymmenisen kappaletta, että jos ei vielä ala irrota niin jatketaan pirauttelua. Tai sit oikiasti koitan mennä työmarkkinatuella jonneki, mut seki on sitte vähä riskaapeliä, ku niiden ei tarvii opettaa mua millään tavalla....niin saattaa joutua sitte tekemään pelkästään jotain siivouksia jne, että ei oo vastaavaa hyätyä.

jep..yrittämistä ei lopeteta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.