IRC-Galleria

LOMALOMALOMALOMALOMALOMALOMALOMA!Maanantai 11.02.2008 14:02

ainiin ja vaikka meni sen yhden pellen kanssa poikki, joka taas johti että hänen kompleksiensa takia jouduin vastaanottamaan vittuiluviestejä facebookissa [älkää minulta ainakaan kysykö...] joka taas sitten vastausten puutteessa johti siihen että se vitun stalkkeri soitteli päivät pitkät yrittäessään saada yhteyttä, sitten kun vastasin puhelimeen erehdyksissäni "sovimme" kaiken jossain määrin eli olimme jonkinsorttisissa puheväleissä.
ja sitten se vähä-älyinen puutarhatonttu lähettää ruusuja koululle syntymäpäivänäni. voi jeesusmaria. ja siis ei mikä tahansa pikku kimppu vaan semmonen saatanan puska joka on varmaan peetuakin isompi [ks. phädu]! ja sen jälkeen sain taas vältellä puheluita, vedin kunnon perseet perjantaina koska silloin oli syntymäpäiväni jos vähän aikamääreet ovat jääneet mainitsematta, ja sitten oli kaksi päivää ihanaa hiljaisuutta ja rauhallista koska en saanut viestejä, en puheluita en mitään .
ja eilen se tonttu taas soittaa ja selittää että on pahoillaan jos nyt murskaa sydämeni mutta ei voi olla minun kanssa suhteessa [muaki kiinnosti tietää että oltiin sitten takaisin yhdessä=!?!?!?!] ja kaikkea blablablaata ja semmoista paskanjauhamista myöntelin vaan ja hoin juujuu ei se mitään juujuu ymmärrän juujuu jonka jälkeen nyt minut määritellään maailman ihanimmaksi ja ymmärtäväisimmäksi ihmiseksi.
voi jeesuspersuskristus koska annan löpötyksen mennä yhdestä korvasta sisään ja toisesta ulos myönnellen antaakseni kuvan että kuuntelen ja tästä hyvästä olen kaikkea mahdollista ihanaa pitääkin harjoittaa sitä useammin.
jumala teitä siunatkoon ja hope you don't ever get slapped in the face with a frozen dead fish <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.