IRC-Galleria

hauska tiistai paras tiistaiTiistai 24.04.2007 22:32

tänään en muistakaan mikä oli niin hauskaa mutta jokin kuitenkin koska nauroin hysteerisesti koko päivän. saattoi alkaa siitä kun varttia yli kahdeksan löydän itseni koulun porttien edestä polttamassa pedro a.:n kanssa paskoja cameleja ja punasia malluja. vähän ajan päästä löydän itseni koulun läheisestä puistosta keinumassa randomeissa keinuissa. en siis rehellisesti sanottuna muista tai tiedä miten kumpaankaan paikkaan erehdyin menemään ^o)
ennen toista tuntia fucnky Mr. Funk pakotti minut keskustelemaan poissaoloistani hänen kanssaan ruotsiksi. siitä kehkeytyi oikein hupaisa keskustelu mainioine ruotsin kielioppituntemuksineni ^_^...tokalla tunnilla itseasiassa menin liikan tunnille ja koris on tunnetusti minun lajini, jota hieman maustoin kauniilla balleriina loikilla jotka olivat hyviä hämäyksiä vastustajia varten.
fysiikan tunti meni aiheuttaen parilla johdolla oikosulkuja johonkin sähkölaattaan jossa oli lamppusia ja joitain muita kauniita sähköllä toimivia esineitä sun muita. se oli mahtavaa. kuuntelin koko tunnin katu-uskottavaa fergietä (h) ja tunnin loppuun mennessä olin vaihtanut irlantilaiseen kansanmusiikkiin johon sovelsin backstreetboys-tyyppisiä koreografioita. ahh elämä on fantastista. on on. uskokaa tai älkää lauleskelin kaikilla tunneilla ja lähtiessäni huikkasin heipskamandeerat lähes jokaiselle opettajalle :P kyllä vaan, on se hienoa olla hyvällä tuulella. tämän takia minulle ei ole terveellistä olla hyvällä tuulella tai muuten vain tyytyväinen elämääni, se usein aiheuttaa epäilyksiä mielenterveydestäni muiden keskuudessa : o
ruokiksella max oli taas kohtelias poika ja sanoi minulla olevan maailman ihanin kosketus :P. on se sitten semmoinen naistennaurattaja : D .ruokiksen jälkeisellä tunnilla, eli uskollisella matikan tunnilla kaikkien bestis janne siirrettiin viereeni, eli siperiaan ! BILEET ! janne brings the party to THA HOUSE. kyllävainkyllävain. paikkavektorit on hot. ranskantunnilla tappelin passé composé:n säännöistä ranskanopettajani kanssa, ja koska olin epäilemättä johdolla ja voitolla, hän käski minun piirtää puhekuplia ja kirjoittaa repliikit johonkin helvetin sarjakuvaan jostai A.Talon nimisestä tyypistä joka kastelee naapurinsa vesiletkulla ^o) kehittävää puuhastelua siis.
biologian tunti oli paras ikinä! nauroin vain kuin mikäkin vähä-älyinen pesukarhu, ellen kuten suorastaan aivoton sellainen. aluksi riehuin vain jotain jennyn kaa ja keskustelimme kukista ja semmoisista kaikista ja sen jälkeen jouduimme tutkimaan mikroskoopilla jotain hedeä. tunnen siis heden oikein hyvin mutta että kukan : o se mikroskooppi oli vielä semmosen jättikortsun alla jota laitoin päähäni ja lauloin kondoomi-laulua vauhkoontuneena ja innostutin jopa jennyn kyseiseen ! jenny sai myös tutkiskella sitä helvetin kukan hedee mikroskoopilla josta tuli kauniit mustat rinkulat hänen silmiensä ympärille ^_^ ahh se yritti selvästi kopioida minun hottia pesukarhu-lookkia :P siemen alkiosta ei kehitykään kukka, vaan siemen. helvetillisiä kompakysymyksiä silla kaupilla. se on semmoinen vekkuli jäppinen!
koulunporttien ulkopuolella tupakilla ennen dösään menoa minä ja jenny seisoskelimme vain, ja max mainosti lopettaneensa polttamisen [OLEVINAAN!], ja franz fiksuna poikana yhtyi keskusteluun jota ei edes ollut, sanomalla "the best way to stop smoking is to stop buying" jaahas. nyt kyllä oli aikamoiset einsteinit ja lauseen muotoilut 10++++ .
onnea franz, olet tämän päivän kunniapelle !

ei hetkinen päivän kunniapelle saa uhkan, nimittäin minun lihansyöjä kirhavin joka päätti suuttua ja vittuuntua turhasta. tsemiä siis hänelle. saa kattoo ketä naurattaa kun soitan sille pellelle joka ei edes halua keskustella asioita läpi joista on itse aiheuttanut ongelman. miettisi ennenkuin aukoon päätään mulle. doddih

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.