IRC-Galleria

torstagPerjantai 27.04.2007 01:51

hohhoi tänään oli sitten ratkiriemukas päivä. tasan kolme oppintuntia ja julcun tutulla tuurilla juuri vika tunti ei ollut vapaa eli en päässyt häipsimään joten vituttikos edes no kyllävain. kävin kehittävän keskustelun mr. funky funkin kanssa joka loppuun sattui lisäämään että minun pitäisi hymyillä useammin kun minulla on oh niin kaunis hymy. kyllävaan, kattoo kumpi hymyilee ku soitan sossuille sen pedarin takia :| kaamea vitutus koko päivän koulussa huusin vaan kaikille syystä tai toisesta ja muutenkin kamalaa älämölöä ja liirumlaarumia !
liikantunnilla kaikki nauro mulle koska mä kuulemma laiskottelin hauskasti : O eli ne naruo ku juoksin jotain vitun 333m kierrosta kävellen. ei sit. yritin parhaani :( [taino ainaku ope sattui kattomaan muhun päin hölköttelin kaksi askelta ja sen jälkeen jatkoin samaa tahtia kuin aijemmin eli ihan vaan kävelyä]
olin saada itkuparku kohtauksen kun -maxel-, se saatanan petturihomo ei tullutkaan dösään joten kuuntelin paskaa musaa koko matkan himaan ihan vain koska vitutti ja halusin maksimalisoida sen vitutuksen .
kun pääsin himaan niin rupesin tottakai nöräämään ja sovin sitten sen yhden lihansyöjä kirjahvin kanssa koska se on niin höntti ettei mitään rajaa :)
jenny kerto mulle simosiilistä joka oli eilen viuhahtanu semmosta vauhtia sen ohi että kuului vaan tuhinaa ja näkyi savupilvi perässä. kainyt sitä savua näkyy jenny pieni kun olit tupakkelssonilla :)
joo joo. no eipäs tässä mitään erikoisempia tilityksia.
ainiin perkele onpas, ranskanopetajani genevieve tilman luulee minulla olevan henkistä tasapainottomuutta kertoessani hänelle olevani aivoton pesukarhu ja että jos olisin esine, olin "un vibromasseur". uhkasi jopa lähettää kirjeen kotiin. voin vain kuvitella
"mr. et mme. romano, votre fille se prend pour un raton laveur sans cerveau et un vibromasseur. ce genre de comportement en classe est inacceptable. faites quelquechose. g.tilman". ja ottaen huomioon että sain käskyn ilmoittaa hänelle poikaystäväni olevan lihansyöjä kirahvi ja pyynnön lähettää juuri tälle kirahvin äiskälle kirjeen, voin vain kuvitella senkin "mme. jans, votre fils cedric a.k.a giraffe mageuse de viande sort avec une fille qui se prend pour un raton laveur sans cerveau et un vibromasseur. faites quelquechose. g.tilman"
oivoivoi. ihmekös että ihmiset ottavat minut tosissaan : o
ja lähettelin randomeja ilmaisia viestjä rofl wtf:ille kutsuen häntä ryaniksi, ja lohduttaen häntä vaikka hän menettikin jalan toisessa maailmansodassa :'(. vastaukseksi sain kovin härskin viestin, jota en edes kehtaa kirjoittaa tänne päiväkirjaani ihan vain herkkiä mieliä ajatellen :)

ja tämän päivän höpöhöpö tyhjän lupaaminen on että parannan tapani. kyllä vain, kielenkäyttöni ja lopetan provosoivalta näyttämisen. jep. enkä enää kieri enkunluokan lattialla kuullessani saksalaisten puhuvan englantia. ja lopetan polttamisenkin tässä samalla. ja voisin vaikka jopa liittyä koulun korijoukkueeseen. ja siinä samassa koulun sulkapallo ja volleyball joukkueeseen. ja sitten voisin pyytää anteeksi kaikilta opettajilta tai muilta henkilöiltä koulussa joita olen loukannut tavalla tai toisella. ja tietenkin siinä samassa voisin lopettaa koulun sisällä polttamisen. juu u. kaikkea sitä voisi tehdä. muttakuneivaanjaksa :<

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.