IRC-Galleria

bruise violetLauantai 09.06.2007 02:03

hiton saatanan perkeleen paska päivä. nukuin aamulla rokuliin ja ehin vaan laittaa housut yöboksereiden päälle ja pestä hampaat just ja just ennen kouluunmenoa. ketutti hieman. sitte koulun porteilla huomaan että ääni on mennyt täysin jotenkin ja kuulostin 50-vuotiaalta ketjupolttajalta ja se saatanan aamuröökin polttaminen sattui kaiken lisäksi. ranskantunnilla sain erityisluvan nukkua koska oli kaamea päänsärky ja se näkyi pärstältä ja olemuksesta. ussan tunnilla oli muuten vaan saatanan tylsää ja luettiin jotain helvetin pummien elämänstooreja. huhhuh että osasi kiinnostaa- tunnin kohokohta oli, kun kaikki kuumat kollit kyseisessä luokassa laittoivat pannan päähänsä mannestylellä vuorotellen. ja se niille nauraminen sattui. saatanan perkele.
kemian tunnilla oli hilpeää meininkiä, mentiin olevinaan koneelle katselemaan kuvia öljyjalostamoista mutta puolet koneista ei toiminut ja toinen puolikas oli kaikkien etevien tekniikanihmelasten käytössä. jenny kertoi känkkäränkkä juttuja ja lissu ainaki tajus :)<3
koko mantsantunnin sain tapella pedro raposon kanssa, ja ottaen huomioon kurkkukipuni se ei parantanut tilannetta, huusimme vain toisillemme ja haukuttiin toisiamme ja sovintona tunnin lopussa pedro näytti minulle kuvan jostain helvetin jättipuusta. ohhoh miten jaloa. ruokiksella tõnis kilttinä poikana aiheutti minulle sydänkohtauksen kaappaamalla minut polvitaipeista ja nostamalla ilmaan niistä kiinni pitäen ja ruveten "spin around". yritin potkia ja lyödä sitä valopäätä mutta ei näyttänyt onnistuvan ei ja jopa conseillerit Kjell Funk ja Puta da Madre Diedrickx nauroivat. helvetin sadistit perkele. niiden kuuluisi ylläpitää rauhaa ja särmikkyyttä mutta eeei, hauskempaa on katsoa kun MINÄ olen ikuinen uhri. vittu. tämän pikku happeningin jälkeen tõnis tarjosi sovintoröökit sentään.
enkuntunnilla sain kuulla saarnaa pedro raposolta joka yritti kertoa minulle että minun pitää jättää cedric koska se ei kuulemma kunnioita minua niinkuin pitäisi. jahhas, pedro varmasti on paras puhumaan kunnioituksesta naispuolisia yksilöitä kohtaan. tietenkin morrison-mcgurk huomasi keskustelun vilkkauden ja syyllisti minua pedron ahdistelusta. mitäs helvettiä nyt taas. fyssan tunnilla saimme opiskella geoa mikä oli aika rento veto T.Linderborgilta joka on muuten aika helvetin kiva ope. se vaan varasteli jennyn kameraa ja ipodia kysellen ipodin toiminnoista yms. hauska tyyppi.
geon koe pidettiin ihme kyllä historian tunnilla, ja se koski jotain helvetin korallipohjaisia saaria. hei ahaa normaalia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.