IRC-Galleria

jos kukaan onnistuu vastaamaan minulle loogisella tavalla näihin kysymyksiin, ostan kyseiselle henkilölle kahvin. ja munkin. perkele
eli. MIKSI helvetissä kun on mennyt nukkumaan kolmelta, ja tietää että on vapaata kyseisenä päivänä, herää jo YHDEKSÄLTÄ? eikä saa sitten tietenkään unta enää sen jälkeen. se pistää vituttamaan aika railakkaasti. jos nyt suoraan sanon. tähän aikaiseen herätykseen ei ole mitään syytä tietääkseni, nyt on loma, olen kukkunut yöt läpi jo muutenkin ja saanut nukkua aivan mahdottoman hyvin, mutta nyt tottakai minun paskalla tsägällä herään ENNEN celtican aukeamisaikaa. miksi, miksi, miksi? pistäisi vähemmästäkin vituttamaan.
onnekseni faija oli laittanut bissen jääkaappiin ja oli liittänyt siihen lapun sanoen "ota tämä on on krapula" koska hän oli nähnyt missä kunnossa olin kun tulin kotiin eilen illalla :) ahh. sen sitä saa kun menee celticaan parin kaverin kanssa joilla on ns. korkeamPI alkoholinkestokyky kuin ennen [viitaten aisteen tällä kertaa].
koska sattui ketuttamaan vedin siis sen bissen [jupiler MAX, eli olikosse nyt jotain 55cl? hyvää heti aamusta] ja raahauduin pihalle röökille. ottaen huomioon että olin [ja olen edelleen] hyvin somasti pukeutunut, eli vaaleanpunaisiin raidallisiin boksereihin ja jonkun mieshenkilön kauluspaitaan [ei ole nimea missään lapussa eli jää mysteeriksi kenen omaisuutta sen sitten onkaan], ja pihan nurmikko oli hieman kosteaa menin loikkimaan siihen tuntien miten ruohonkorret kutittivat varpaanvälejä, naapurin richi [italialainen 60-v naishenkilö jonka kissan nimi on richi] tulee ulos talostaan ja satun loikkimaan juuri siinä kohdassa pihaa jolle näkee kadulta. oi onnea ja autuutta. saan puoleeni lievästi kyseenalaistavan katsauksen ja pään pudisteluita. hittoakos minä heitä pyysin muuttamaan vastakkaiseen taloon. olisivat miettineet jo siinä vaiheessa kun kuulivat meidän olevan suomalaisia.. perkele
eniten näin heti aamusta kyllä vituttaa se, että tiedän että minun on pakko mennä gare centralelle TAI gare du midille hakemaan joitain hiton interreilaajia joita en edes tunne. lupauduin jo laittamaan sinisen suomi-finland-leijona lätkäpaidan päälle jotta minut tunnistetaan. rehellisesti toivon että minun ei tarvitse mennä gare du midille saakka, koska siellä minulla on 80% varmuus törmätä lempieksääni, eli cedriciin. + että paikka kuhisee musuja kuin muurahaiskeko. uskokaa tai älkää, minä tunnen gare du midin liian hyvin. ja tämmöisessä darrassa sinne ei kehtaa mennä. edes pussi päässä.
hupaisinta on nyt kyllä tällä hetkellä se, että se bisse nousi jo nyt päähäni. mikä lie darra&aamubissen paras vaikutus.
ainiin, miksi helvetissä kahvikoneet ovat aina lakkoilevalla tuulella silloin kun niitä tarvitaan eniten?
ja miksi miehet ottavat vittuilun aina niin henkilökohtaisesti kun kyse on heidän egostaan ja seksuaalivietistään?
ja miksi helvetissä minä aina toivon voivani mennä heti uudestaan baariin darra-aamuna?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.