IRC-Galleria

np. Megadeth - Into the Lungs of HellKeskiviikko 22.03.2006 11:37

tj 75.

Viimeisimmät tiedot: aliupseerikurssin kouluttaja, herra luutnantti Äikäs, haluaa nähdä minut tämän postikierroksen jälkeen. Aamupäivän kierros alkaa lakisääteisesti klo 09.15 ja päättyy klo 10.00, mutta niin pitkään kuin voin muistaa on kierrokselle lähdetty jo klo 09.00 mikäli nakkikasa ei ole sitä estänyt. Kuulin tiedon nuoremmalta (tosin itseäni biologisesti melkein puoli vuotta vanhemmalta) kirjurilta, tkm Niemiseltä. Hän taas oli kuullut tiedon ltn Äikkäältä itseltään. Asialla ei kuulemma ole mikään kiire mutta heti kierroksen jälkeen kuitenkin ilmoittaudun kouluttajien huoneelle. Jos kyseessä on jokin nakki jonka Nieminen itsekin olisi voinut hoitaa, koen velvollisuudekseni haukkua Äikkään pystyyn. Olishan se perkele jos tuota nuorempaa sotilasrunoilijaa ei voida pitää täyspäiväisenä työmiehenä, ikäänkuin pelkästään sen työaika ei riittäisi kaikkien hommien hoitamiseen. Hah. Muistan varsin hyvin ajan noin puoli vuotta sitten kun edeltäjälläni, korpr Poutasella oli alle satanen jäljellä. Hän ei tehnyt hevon vittua minkään palvelusvelvollisuuden eteen. Ei siinä tosin mitään, sillä nyt ainakin voin haistaa ylennyksen ilmassa... nuuhnuuh! Se tuoksuu toisin kuin kikkeli kermakakussa, joka on teoriassa ihan hyvä muttei toimi käytännössä.
En enää osta levyn levyä hyvin pitkään aikaan. Säästöni ajalta ennen palvelusta sekä päivärahani täältä eivät millään riitä sekä levyihin, että Graspoppiin. Uhrauksia on joskus pakko tehdä. Eilen illalla ostin viimeistä kertaa, enkä sillä kertaa ostanutkaan kuin muutaman levyn ja pari peliä. Musiikkipuolelta Arch Enemyä, Helloweenia ja Lacuna Coilia, ja pelipuolelta Thief, Thief 2, AvP, Doom 3 ja Flatout. Tuo jälkimmäisin oli pakko ostaa uteliaisuudesta, sillä yleensä inhoan kaikkea mikä liittyy kilpailemiseen, kiireeseen ja sensellaiseen. Tarinavetoiset ja hitaasti nautiskeltavat pelit ovat parasta hupia.
Teejiitä reilun viikon kestävään lomaani on enää yhdeksän. Tuona aikana ajattelin katsoa kaikki painit pois mitä varastoon on kertynyt: noin 15 PPV:tä.

Ja kappas perhanaa, WrestleMania-tj on enää 11!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.